Bocsi hogy tegnap nem nagyon voltam de beteg a gyerek Hasmenés, hányinger, magas láz......stb.
Szóval én is megyek ma (is) a YW-be mert elhozom a mocit. A hétvégére lemosom hogy ne hozzak a lányokra szégyent ha már megengedik hogy velük menjek Már alíg várom a szombati gurulást. Lehet hogy péntek du. is gurulok egy Lepencét.....vagy egy E-ringet
Pohi!!
írd meg hogy hol állsz majd és ott deréktól lefelé lövök majd gumilövedékkel
Milyen taknyolás ? Bocsi a késői válaszokért, de feszt berendelnek valamiért. Remélem szombaton már feljutunk innét nógrádból. Hál Isten nekünk olyan parancsnokaink vannak, akik nem fosnak kiadni a parancsot sőtt ha tegnap mentek volna nyugdíjba akkor is visszajönnének önként ingyen szétdobálni a csürhét.... .....Aztán majd vasárnap írok jól gondoltam e.....
Estet! Hazaertem enis :) Ma is jot babaztam, meg voltam golyas vetitesen... jo a kedvem
Mi is megyunk sztem! Karmi ha jossz akkor jossz nekem egy probauttal a sexy fazeren Idealis utas vagyok, nem mocorgok tul sokat :D
Csendeset, vagy mi.
Néhányotokat megtaláltam wiwen. Lassan viszont én is bedőlők az ágyamba: ma hajnal 3-ig néztem a TVben a híreket (ahogy a rendőrök nem ütik a nem íreket).
Nem mertem korábbi időpontot adni,azthittem,h a 12órát is majd jól lehurrogjátok :):):)
Akkor 11óra M3-as kivezetőjénél a shell kút!!!!???
Sztem a régi 3ason menjünk...De nekem8 hogy merre megyünk...:)
Először reggel , de akkor csak beviszem a Fazert és hazahozom a YOG-ot.
Aztán dél körül, és valszeg 1-2-3 órát ott töltök.