Nah, most megmondom: Gödöllő közepén van egy nagy kereszteződés: (jobbra a kastély, balra az M3-ra lehet menni), a kereszteződés után (tovább a 3ason) van egy szocreál UFO épület, a helyi művház. előtte buszmegálló, leállósáv, parkoló behajtó. Ott várlak benneteket alapjárattal: nem kell megállni sem, becsatlakozok (ha meg meg kell állni, ott van az épület mellett egy ~60 kocsis, frissen aszfaltozott parkoló többnyire üresen).
Hát Tomato, mikor én voltam fen a hónap elején akkor is jöttek velem szembe motorosrendőrök meg utána cajglisok, de nem volt zárva az egész.... Ettől függetlenül kentem mellettük el ezerrel....
Ma kaptam meg a Yamaha Hírek című újságot,
(bocs minden Hondástól de végig olvastam )
amiben láttam az alpoki túra képen az egyedi festésű
mocidat még egyben
Apropó van fényképed róla?
Köszönöm az infót , én szívesen mennék a lassú csoportban egyet, csak nem tudom, h elkészül-e addigra a motorom. Szerintetek milyen gumit vegyek rá?
1. Michelin Pilot Power (2CT esetleg?)
2. Pirelli Dragon Supercorsa Pro
3. Metzeler Sportec M3
H-ring!!!
Szombat de. 4X20 perc körözés. 10 pénzbe kerül és telcsin lehet regisztrálni. Név és kész. Semmi kötelezetséggel nem jár. Csak az indulás előtt fél órával be kell regisztrálni
információ: BR Organisation Kft.
telefon: 06-28-444-438
fax: 06-28-444-438
mobil: 06-30-9545-518
e-mail: office@brorganisation.hu
internet: www.brorganisation.hu
akinek van kedve jönni az regisztráljon a délelőtti csoportba
aki eddig jön
- tomato
- fóka
- ?????????????????????????
Estét! Tomato:Alapjáraton csendes Én is így közlekedem az utcánkban,
mondjuk én kertes házban lakom így csak oldalról tudnának leönteni
Én sem feltünőségből használom bár néha forognak az emberek utánnam Pohi:Az M1-en azt mondták visszamondták a kongresszust és a diáktüntetést is.
Ergo gyere inkább motorozni Bár ez egy "lájtos" gurulás lesz, ami nem baj mivel
gondolom hagynak rendőröket gyöngyösön is
a gp-s gépet befagyasztották egy kicsit amig döntök de valamelyiket elhozom