Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú, de jól elvagyok itt egyedül

Ma lecseréltem a Fazert egy igazi racing mocira
Ezzel jöttem haza teljes nagymocis menetfelszerelésben a YW-ből, a város nagy derültségére.
Iwiw-en elküldtem.
Beszéltem a barátommal.

Odaadná a gyári dobot

Megadnám a számát, hova küldhetem?
Egy barátomé de E betű hiányos a dolog!
Karmi ha lennél oly tündér, hogy megkérdezed akkor nagyon nagyon hálás lennék!!!
Tomato az enyémen 2 hangos dob is van!!!
egyébként maracuya műszakin be sem kell kapcsolnod a mocit, szóval nem fognak szólni. előtte tőlem is kérdezte egy srác h nézik e mert 1000mocit nyitot kipuffal hozta. átment. megnézik a lámpát a rendszámtáblát meg felette a világítást és a prizmát, dudálsz egyez aztán fel kell tolni a fékpadra... ott kettőt fékezel és ennyi... motort be sem kell kapcsolni, de főleg nem túráztatni.
szerintem kiábrándító egy halk moci
Maracuya!

Egy barátom nemrég cserélte ki a CBR 600 F-en a kannát, ha gondolod, megkérdezhetem tőle, hogy a gyáriját kölcsönadná-e?
És mikor vettél te másik motort???
Ja ez a barátodé
Már megint ezek az ÜVŐLTŐS DOBOK ....Igen is NE SIKERÜLJÖN A VIZSGÁD. Annak akinek ilyen dobja van

Nem hiszem hogy gond lesz, csak legyen benne furulya. Ha jól tudom az Akrába is van
Van az a pénz...
Nem rossz, ötlet, köszi!
Most kaptam egy tippet, hogy nem nagyon indíttatják be a mozaik utcában a vasat, úgyhogy hátha. Próba cseresznye!
Nem rendszert akartál írni
Szigszalagozzátok rá
persze hogy jo hisz HONDA
Csak úgy látom Pesttől kicsit messze vagy! Elvileg amúgy asszem jó lenne csak mivel slipon (jól írom?) kipufogó még összekötő cső is kéne!
Na jól megkaptam a leckét !
De köcönöm szépen, nagyon rendi vagy!!!
Csak az első két évben, utána már ő is elvezné, amit kap.
Még mindig imádom a mocidat. Persze nem egy Yamaha, de azért elég jó.
Nekem a gyári 929 megvan, ha jó rá kölcsönadom
Még a végén elbutítanád
Sziasztok!

Nincs tippje valakinek, hogy honnan tudnék szerezni egy CBR 600 kipufogót kölcsön egy műszaki erejéig, mert akrával nem biztos, hogy átmegy a vas?
Hm, azt tudnám tanácsolni, hogy ne terheld a motorodat se, amig nem sikerul leadni a sulyodbol. Addig vigyazok ra en...
Igen, sajnos én is tudom, hogy fogynom kellene
Szabi, ez a doboz kicsi kettőnknek...
Én is detto ugyanabban a bádogdobozban ááááááááááá...
OK dél körül
"reggelt!

Motoros idő van én meg megint benn rohadok egy "basz nagy bádogdobozban.
Jó reggelit