Túléltem a hazautat a 7es busszal de most megyek a Keletibe és vonatozni fogok 3 órát!
Kísértem a sorsot! Na majd otthonról jelentkezek, vagy nézzétek a híreket! Mostanában nem jó az aurám!
Hello mindenki!!!
Óriási szükségem lenne a segítségetekre. Megtudnatok mondani, hogy a 3xl-es motoros kesztyű mekkora? Mármint cm-ben hogy mit kell lemérni meg ilyenek. Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm a válaszokat.
Na valami hasonló, majd nagyot kppnatak de nem hallgattak el, ahnem nekiestek a sofőrnek, hogy milyen vandálul vezet! A sofőr nem vette túl könnyen az "építő jellegű kritikát" !
A buszt úgy kellett legyógyítani a kocsi hátuljáról pedig nem mentünk gyorsan.
Átment előttünk egy autó és lefékezett az előttünk menő. A bisz meg nem tartotta a követési távolságot.......széééép volt. Csak úgy repültek előttem a nyugdíjasok!
Még most jutottam a fórumközlebe ma! Látom a kis kinai is megjelent körünkbe de a nevemből a CUCU részt kikérem magamnak!
Amúgy meg ma rggel feltettem a pontot az I-re. Estem már motorral, törtem már autót de BKV buszon ülve még nem volt balesetem! Már ez is megvolt!! asszem a repülőt nem kísértem egy darabig!
Kísértem a sorsot! Na majd otthonról jelentkezek, vagy nézzétek a híreket! Mostanában nem jó az aurám!