De ahogy látom, nem csak én vagyok depi . Tegnap kísértésbe estem a napsütés miatt , mennem kellett a gépezettel.
Hát mára teljesen beállt a derekam. Auuu!
Szia Foxi!
Látom te igen be vagy zsongva erre a tavasz ügyre... Add már meg lécci a paramétereid had keresselek meg iwiw-en vagy myvipen... Kíváncsi vagyok milyen leányok vannak itt ennyire felturbózva
Hali itt hangzott el az utolsó hozzászólás. Szeretném megkérdezni, talán tud valaki válaszolni, hogy miért jobb a henger tartályos fékkar és miért jobb a "zárt" tartályos? vagy melyik a jobb egyáltalán?
kikapcsolódás az jó jó ideje nem érdekel a szülinapod? ez most úgy hangzott foxy mintha már annyi idős lennél, hogy nem is számolod , inkább gondold úgy a szülinapod ahogy én szoktam bosszankodjon az idő múlásán az öregek ne mi
Hát mára teljesen beállt a derekam. Auuu!
Nem baj, hogy belevauzok a fórumotokba? A miénk halódik és már én is be vagyok kattanva a sarki környezettől.
Látom te igen be vagy zsongva erre a tavasz ügyre... Add már meg lécci a paramétereid had keresselek meg iwiw-en vagy myvipen... Kíváncsi vagyok milyen leányok vannak itt ennyire felturbózva
Látom nem csak én küzdök az elvonási tünetekkel!
Jaj,de szépek a fotóid!
A 20. szülinapom rendesen elrontották, azóta nem nagyon foglalkozom a témával. Nem kell még egy csalódás, inkább nem tervezek.
Egyre kevesebb kedvem van az ünnepléshez.