Köszönöm a válaszodat kedves "tapsifüles".Kedvességed többet elárul rólad mint hinnéd.
Elöször is az oldalunkon van statisztika igy látom nap mint nap hány látogató van az oldalunkon.Tehát állitásod sem helytálló. Nem mondta senki ,hogy muszáj megnézni az oldalt föleg neked nem.A szintedre nem szertnék lesülyedni tehát bövebben nem fejtem ki véleményemet.
az a legszebb az egészben, hogy lövésetek sincs, hogy miről van szó, mivel ez egy szimpla beszélgetésre utal Borsó és én köztem...
...és igen, mielőtt megkérdeznétek, nálunk bőrmaszkokról és felvételekről szól egy szimpla beszélgetés
Elöször is az oldalunkon van statisztika igy látom nap mint nap hány látogató van az oldalunkon.Tehát állitásod sem helytálló. Nem mondta senki ,hogy muszáj megnézni az oldalt föleg neked nem.A szintedre nem szertnék lesülyedni tehát bövebben nem fejtem ki véleményemet.
Itt a desszert, olyat nem találtam, amit írtál...
Most ettem meg egy liter húslevest májgaluskával és párizsias pulykamellett kukoricás rizzsel,2szer.
Jövő 7en télleg postázom az izét...oké?
...asszem ma még beszélünk...
es most lefekszem pihenni joejszakat ...
...és igen, mielőtt megkérdeznétek, nálunk bőrmaszkokról és felvételekről szól egy szimpla beszélgetés
Nagyon ari maci...