Nincs ebben semmi elkeserítő, ma reggel is a fiam csoporttársai csókolommal köszöntek... Egyébként visszaigazoltalak... Köszönöm a megtisztelő bizalmat!
Úgy szeretnek ahogy vagyok... Az iwiw-en láttad a szereléses képet? A legviccesebb amikor az edző sisakom van az egyiken, a meccs sisak a másikon és úgy mászkálnak a lakásban... Azóta már rendeltem neki amiból gyerek méretű cuccot, 4,5 éves, 6 éveseknek már gyártanak mindent... A csapatunknál is vannak "minik" igaz ők már 8-10 év közöttiek. Viszont a leg lelkesebbek...
Ma reggel én is alig bírtam rávenni magam, hogy kimásszak az ágyból... Aztán besütött a nap és egyből kinyílt a szemem. Egy baj van csak, hogy ma nem tudok motorra ülni mert öltönyös napom van... nade lesz még holnap is! Szerintem már este odakészítem a bukót az ágyam mellé...
A viccel meg haggggyááááá mááááá"
most ugy eltunt, hogy viccet se mond
Te nem az a Zseby vagy, aki a viccek topikba szokott írni?
MONDJ EGY VICCET!
Bocsi Drága!
nem mondanal valami viccet?
mizu? nagy ma a csond
a gyereken viszont jol all a szerelesed csak meg kell neki egy kis ido, amig beleno teljesen
Ma reggel én is alig bírtam rávenni magam, hogy kimásszak az ágyból... Aztán besütött a nap és egyből kinyílt a szemem. Egy baj van csak, hogy ma nem tudok motorra ülni mert öltönyös napom van... nade lesz még holnap is! Szerintem már este odakészítem a bukót az ágyam mellé...
pedig nemis, csak oooooolyan joooo volt a meleg paplan alatt