Igazából két ponton csúsztak el. A sok bünti és a 2 turnover. Ezeket leszámítva sokkal jobban játszottak és a statisztikájuk is jobb volt a meccs végén. Pont most böngésztem át a nfl.com-on. 326 total yard a Patriots-nak és 379 total yard a Ravens-nek. Ekkore különbséget ha sikerül pontokra váltani akkor legalább 8-10 pont a Ravens-nek... De ettől függetlenül is minden tiszteletem az övék.
en csak reszletekben lattam, mert tul kenyelmes a kanape de ma sietek haza es figyelek minden mozdulatra. amit lattam, az tenyleg csodalatos volt. foleg, hogy sikerult magukat ennyire osszeszedni. megerdemeltek volna, h megallitsak a Patriots-ot! az utolso ket passz egyszeruen bamulatos volt!
Szja! Nem gondolod, hogy nem néztem a meccset? Már csak a gyász miatt is érdekes volt, hogy hogy áll fel a Ravens. Ráadásul a hollók "jelvénye" az alapja a mi csapatunk "jelvényének", nem véletlenül. Ha nem kapnak annyi büntetést ( 13-100 ) akkor szerintem nyertek volna. És az uccsó másodpercekben elkapott Ravens 48 yardos passz 2 yard-ra az end zone-tól?!?! Azt hittem megáll a szívem... Dúrva volt, reggelig már nem is bírtam elaludni...
- Hogy vagy? - hazudja az egyik...