Igen veled szemben de az utcánk kb 1km-e van a Palacétol Zamárdi felé bár sokan betévednek,aztán látják hogy már csak a Balcsi van elöttük akkor nagy kontra,és curikolnak ki
Bazdmeg,te velem szemben laksz a túlparton
Várj,kimegyek az erkélyre integetni.
Soxor kötöttem ki abban az utcában,mikor kijöttünk a Palace-ból.Pontosabban kimentünk a partra
Én szívesen elcserélném 208d gumimat erre a átbaszós gumira..:D
Egyszer beleált egy szög (de megcsináltattam).. + egy kis repedés is van rajta..
Szerintem még elmegy kb 2000km :))
Igen itt a perdöntő bizonyíték hogy kapott fényképet. És nem az volt a válasza hogy küldjél másik fényképet ami nagyobb felbontású, hanem küld a gumit...
Most Te elzavarsz?Nincs mit takargatnom
Csak ez olyan izésre sikerült beszólás,elkurtam na Fletónak is lehet,nekem is.
De most már térjünk vissza a gumikhoooo
nem kell vissza venni tőle ha vissza küldi , volt fénykép és ha ő így megmerte venni akkor viselje a kockázatot ami szinte nem is volt , csak hát úgye kicsi haszon most nix
Lezárandó a történetet: jelents fel. Tényekkel tudom igazolni amit írtam rólad.
Amiben megállapodtunk, betartottam. A vissza te nem küldted, de tudod mit, már ne is tedd. Te magad ismerted el, hogy a gumi még használható, a te motorodra még jó lenne, de eladni többért már nem tudod. Szerintem itt van a hangsúly. Azt, hogy kereskedsz, és ezekkel foglalkozol elfelejtetted megírni. Az sms-ed pedig atután írtad, hogy délelőtt 10-kor nem voltam a telefon mellett, erre este írtál egy ilyet.
Ha perre megyünk, akkor azért számíts egy viszontperre is. Amúgy meg annyira pitiáner itt ezen vitatkozni.Igaza van a Spindoctornak, azért ha ebbe belemegyünk megsúlyoznak még téged pár helyen.
velem is úgy kezdte idézem : mi van hülye tüzoltó , ez volt az első szava hozzám annak ellenére hogy még soha sem találkoztunk
így kezdődött a mi kis " románcunk "
És ki mondta, hogy normális vagyok?
normalis ember nem itt es nem igy rendezne ezt a dolgot...
Te egy 20ast tudok érte adni,megfelel?
de guminként
..de azért csomagolok
Várj,kimegyek az erkélyre integetni.
Soxor kötöttem ki abban az utcában,mikor kijöttünk a Palace-ból.Pontosabban kimentünk a partra
Egyszer beleált egy szög (de megcsináltattam).. + egy kis repedés is van rajta..
Szerintem még elmegy kb 2000km :))
Csak ez olyan izésre sikerült beszólás,elkurtam na Fletónak is lehet,nekem is.
De most már térjünk vissza a gumikhoooo
Ilyen gumik vannak
De,hogy is fogalmazott rólam?
"Ezért szeretjük..."
Amiben megállapodtunk, betartottam. A vissza te nem küldted, de tudod mit, már ne is tedd. Te magad ismerted el, hogy a gumi még használható, a te motorodra még jó lenne, de eladni többért már nem tudod. Szerintem itt van a hangsúly. Azt, hogy kereskedsz, és ezekkel foglalkozol elfelejtetted megírni. Az sms-ed pedig atután írtad, hogy délelőtt 10-kor nem voltam a telefon mellett, erre este írtál egy ilyet.
Ha perre megyünk, akkor azért számíts egy viszontperre is. Amúgy meg annyira pitiáner itt ezen vitatkozni.Igaza van a Spindoctornak, azért ha ebbe belemegyünk megsúlyoznak még téged pár helyen.
így kezdődött a mi kis " románcunk "