Hello! megválnék deltaboxos TDR 125-ömtől alkatrészenként, renegteg akár más motorra is használható alkatrésszel, akár testvér tipusaihoz (Pl. TZR, DT stb. )
Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com
helo! tud valaki segiteni nekem?
egy haveromnak kellene alkatresz fz6 2004es-hez :
elso lampa konzolal
hatso lampa
kapaszkodo
bal oldali idom a kapaszkodo alat
bal kapcsolok
bal labtarto konzol
Sziasztok.
2004-es Honda CB 600 Hornet S-hez első lámpát és jobb oldali idomot (a gáz felölli, az első fejidom jobb oldali darabja) keresek valamint
2004-es Honda CB 600 Hornethez első kerek lámpát szuporttal és műszerfalat, olyat amelyen digitálisan mutatja a megtett kilómétert.
Üdvözlök minden motorost!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Most olvasom a szám alapján ez tolna megye k...i bonto ugye? Mert vettem önöknél egyszer egy kawasaki zx5r 1999esre valo hengerfejet kompletten a saját vezérmütengelyeivel gyütt. Csak nem használtam fel,esetleg csere a konzolra? ///2éve vettem akkor vmi 60ezer volt///
SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES!2004-es ZX10R-re jó a 2004-es ZX636R hátsóülése?NAGYON FONTOS!