Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZASZTOK.

SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES!2004-es ZX10R-re jó a 2004-es ZX636R hátsóülése?NAGYON FONTOS!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
szia,

van egy 88-as gpx750r elejém: telók,kerék,tárcsák.kiflik.

ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Szevasztok Kawa gpx 750r hez balos első telót keresnék.És ha valakit érdekelne egy komplett gpx 600 első villa ocsóér
Szia Norbi!

Küldtem egy mailt, megkaptad?
Hello! megválnék deltaboxos TDR 125-ömtől alkatrészenként, renegteg akár más motorra is használható alkatrésszel, akár testvér tipusaihoz (Pl. TZR, DT stb. )

Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com
yamaha yz 80-hoz keresek idomszettet+tankot ha valaki tud légyszi jelezze köszi
Sziasztok!
TL 1000 S első sárvédőt keresek.
Segítsetek ha tudtok. Köszi

Zsoty
koszonom, es a fejidom mennyibe kerulne? amiben a lampa van
hello,

küldtem a mailt tegnap képekkel.

üdv,P.
CBR1000RR-hez keresek gyári összekötöt ,ráfizetéssel adok egy hibátlant csak nincs benne a katalizátor....
helo! tud valaki segiteni nekem?
egy haveromnak kellene alkatresz fz6 2004es-hez :
elso lampa konzolal
hatso lampa
kapaszkodo
bal oldali idom a kapaszkodo alat
bal kapcsolok
bal labtarto konzol
Keresek! 2003KTM EXC be -fejidomot lámpával vagy -csak lámpát vagy -csak foncsolt a lámpába! Akinek van írjon és megbeszéljük!
sziasztok! keresek kx 250 hez a forgattyús házak közé tömítést és hűtő idomokat! képeket és árakat a koza90@citromail.hu-ra várom. Köszönöm
Eladó a képen látható idom 6 ezer forintért!
Sziasztok.
2004-es Honda CB 600 Hornet S-hez első lámpát és jobb oldali idomot (a gáz felölli, az első fejidom jobb oldali darabja) keresek valamint
2004-es Honda CB 600 Hornethez első kerek lámpát szuporttal és műszerfalat, olyat amelyen digitálisan mutatja a megtett kilómétert.
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Szia! Van hozzá lámpám, hivj ha érdekel.
udv! koszonom a valaszod, a vegen kiderult hogy k4-es a gep..
kössz nem érdekel
Üdvözlök minden motorost!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Most olvasom a szám alapján ez tolna megye k...i bonto ugye? Mert vettem önöknél egyszer egy kawasaki zx5r 1999esre valo hengerfejet kompletten a saját vezérmütengelyeivel gyütt. Csak nem használtam fel,esetleg csere a konzolra? ///2éve vettem akkor vmi 60ezer volt///
Sziasztok.
Suzuki gs 550m /1982/típusú motorkerékpárhoz keresek komplett jó állapotú motorblokkot vagy hengert dugókkal. /Nem örök áron.../
sznarpi@citromail.hu
bocs de 20-ért nem eladó 06209 629-446
Ha hibátlan 20ért megveszem. adj egy elérhetöséget