Keresek Cagiva Canyon 600ccm 96 évjáratú mocihoz: Önindítót,Lánckerék deklit, önindító deklit, közlő fogaskereket és alvázvédelem lemezt vagy mit. Vagy ha esetleg valaki tudja hol lehetne ezeket beszerezni?
hellósztok
nekem fantic cabalerro kihajtó tengely másnéven prim váltótengely amikijön a blokkbol és arra lehet rárakni a lánckereket és ez a régebbi fajta kellene méretét nem tudom de ha bontásbol vagy bárhonnan van ijen tengelye valakinek és eladó az jelezzen a régebbi fajta minarelli am 6 vagy a p6 os blokkbol is megegyezik ez a tengely mivel a fantic az enduro 6 sebességes 50 ccm
Pályamotort építek és szeretnék bele fényszórót. Érdekelne minden fajta projektoros vagy kis méretű fényszóró. a sérülteket előnyben részesítem.
Elsőként a Kawasaki ZX-6R 2007-2008-as első fényszórójára gondoltam, lehetőleg elég lenne az egyik oldali, amely a tompított. (Azt hiszem az a jobb oldali)
Lehetőleg nem robogó projektort szeretnék beletenni az idomba, ezért érdekelne minden lehetőség, akár más motorok lámpája is.
Troják Zoltánra gondolsz azt hiszem!
Én is tőle vettem a hengert és a léptetővillákat az Rs 125-höz!
Korrekt ember, én csak ajánlani tudom!
Sajnos telefonszámát nem tudom megadni, hogy tudjatok érdeklődni, de szerintem másnak biztosan meg lesz!
Foglalkozik elég sok motorral, főként Cross vagy endúróval, de akad nála más stílusú motor is!
Egy próbát megér!
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Gilera typhon, Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
képet holnap küldök ha kell
!