Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincsen véletlenül pályázó motoros haverod akinek kéne kawa zxr 6 neonzöld pályaidom?!
képet holnap küldök ha kell
!
Azt mondták a postán tegnap, hogy ma ott is van.....
Szia gino cimbi még sajna nem
Szia!

Megékezett a pizza?
Sziasztok olcsón vannak rs 125 alkatrészeim ha kell......olcsóbban mint bárkinek!
és még egy csomó motor alkatrészem ezen felül olcsón!
köszi
Eladó Koso műszeregység!
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
ok és köszi

oroszlanszivu777@freemail.hu

Aki tud még valaki hasonlót, akár olyat aki kintről hozza jöhet az is
kiskunhalason tudok egy embert aki olasz motoros alkatrészes
ha érdekel, írj egy mailt aztán megadom a számát
Sziasztok

Keresek Cagiva Canyon 600ccm 96 évjáratú mocihoz: Önindítót,Lánckerék deklit, önindító deklit, közlő fogaskereket és alvázvédelem lemezt vagy mit. Vagy ha esetleg valaki tudja hol lehetne ezeket beszerezni?
Szia! Újban tudok Bodis dobot 85000ft-tól. Adatlapomon elérsz
HALI.

Nekem 2004-es ZX10R-re kellene sportdob.Nem fontos márkás csak jó áron legyen.Ha valaki tud irjon.KÖSZI
köszi
hellósztok
nekem fantic cabalerro kihajtó tengely másnéven prim váltótengely amikijön a blokkbol és arra lehet rárakni a lánckereket és ez a régebbi fajta kellene méretét nem tudom de ha bontásbol vagy bárhonnan van ijen tengelye valakinek és eladó az jelezzen a régebbi fajta minarelli am 6 vagy a p6 os blokkbol is megegyezik ez a tengely mivel a fantic az enduro 6 sebességes 50 ccm
Sziasztok!

Pályamotort építek és szeretnék bele fényszórót. Érdekelne minden fajta projektoros vagy kis méretű fényszóró. a sérülteket előnyben részesítem.
Elsőként a Kawasaki ZX-6R 2007-2008-as első fényszórójára gondoltam, lehetőleg elég lenne az egyik oldali, amely a tompított. (Azt hiszem az a jobb oldali)

Lehetőleg nem robogó projektort szeretnék beletenni az idomba, ezért érdekelne minden lehetőség, akár más motorok lámpája is.

Üdv.
Szőke
Helló Sugo Motor!

Küldtem nektek mailt, nem a hirdetés alatti formról.

Tárgya: Fényszóró kellene pályaidomba

Üdv.
Szőke
sziasztok Motoros társak
olcsó minőségi fényezés airbrush autóra motorra bármire:
http://akosmotorbikedesign.hup...
Troják Zoltánra gondolsz azt hiszem!
Én is tőle vettem a hengert és a léptetővillákat az Rs 125-höz!
Korrekt ember, én csak ajánlani tudom!
Sajnos telefonszámát nem tudom megadni, hogy tudjatok érdeklődni, de szerintem másnak biztosan meg lesz!
Foglalkozik elég sok motorral, főként Cross vagy endúróval, de akad nála más stílusú motor is!
Egy próbát megér!
Szia Gábor, ment a mail

Üdv: Andi
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
TISZTELT SUGÓ MOTOR BONTÓ!

Érdeklődnék hogy van e nektek 97 es 900rr be váltótok.Ez már az SC33 blokkos 919

köszi
Jó reggelt!Valakinek nincs 6*10,2-es kuplungtengelye RF400 VC hez?Sürgősen kellene mér csak az hiányzik!
ment válasz. köszi.
Malaguti F15 bontott alkatrészeim vannak:

Motorikus cuccok: (fekvő minarelli vizes)

- motorikus:

- Malossi MHR Delta +harang 13
- Malossi X-Belt kevlár szíj 6
- Stage 6 szíj 4
- CDI ducati 3
- olajpumpa 3
- dobos blokk, kihajtással 10
- gyári membrán 2

optikai:
- IRC MB 99 gumik 6*2
- polir vízpumpafedél 5
- Thor riasztórendszer és távindító 5
- t-szár 5
- kormány 3
- km spirál 2
- gyújtáskapcsoló + teljes zárszett 5
- fékkarok 2
- első féknyereg 6
- új első és hátsó fékbetét F15höz 3

F 15 idomok:
- nagy oldal idom 12
- farokidom 4
- sisaktartó 5
- taposó idom 6
- 2 pici lyukas idom 5
- akku 2
- Max Racing sisak 6
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Gilera typhon, Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Mi volt a kérdés? mert valami gondom van itt a fórumos e-mailekkel.