Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint nem kék színű a lámpa ,,,de faridom ami kék,hátsó lámpával
sziasztok!Neki keresek ruhát,,,,K4es 600S-es Bandita,,,első sárvédőt és faridomra lenne szükségem,,,,,,nekem meg k5ös bandit faridom van kék színű lámpával,,,,,,702564013
köszönöm előre is
szia,

van több db 50-től.ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
keresek kawasaki zx6r 2007 fejidom + oldalidomok + hasidom

honda hornet 600 2008 elso teleszkopok + hidak
Sziasztok!

Keresek megvételre '98-'99-es évjáratú Suzuki GSX-R 750 papíros, sérülésmentes vázat. Ha valakinek akad egy elfekvőben és megválna tőle, szóljon. Elérhetőség az adatlapomon.
Üdv
kismiki
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
üdv! az első teló szárakat mennyiért adod belőle.
Szia hívj 0620 9144 286
2004-es.
Szia évjárat kellene
Sziasztok!

Tud valaki Kawasaki ZXR 400-hoz (96os, trapézlámpás) fejidomot? (esetleg valami forrás, hogy honnan lehet szerezni)

Nagyon köszönöm előre is :)

Andi
Sziasztok!
Egy Sevenfifty műszerfalra lenne szükségem. Ha tud valaki szóljon.
Köszönöm.
Szia! Tudok segíteni?
Hello!

CBR 600 FS -hez van fékpedálod?Jó hozzá a sima F4 meg az F4i is mert ugyan azok?Olyan kellene amit még nem hajtogattak!
Szia!

Engem hátsó munkahenger érdekel, ami a lábtartó mellett van!
CBR600F4-es!

Köszi:Tomi
Szia,van hozzá idomom ha érdekel csörögj 06705850436.
Szia,van több darab is különbözö állapotban,ha érdekel csörögj 06705850436.
sziasztok keresek cbr 1000rr fireblade hez bal felső oldalidomot akinek van kérem irjon válaszba elérhetőséggel koszonom
Sziasztok!

'99-es CBR 1100 XX-hez keresek fejidomot, ha lenne valakinél ár megjelöléssel megköszönném.
FZ750 kábelköteg van valakinek eladó?

Lehetőleg kókánymentes kellene, nem félig elolvadt csatlakozókkal.

Köszi
Szia!
Írtam mélt Etx ügyben.

Üdv:
Ildi
szia,

van,ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Hello SugoMotor!
Érdeklődnék vagyis pontosabban szükségem lenne egy Honda CBR 600 FS-hez , de jó hozzá az F4 illetve az F4i is ugyan azok, egy fékpedál illetve a hátsó fékcsövet a villához fogató kis aluminium konzolra?Van nektek? Fontos lenne? Esetleg ha van tudnál küldeni a fékpedálról egy képet mert olyat szeretnék ami még nem volt hajtogatva bukás miatt!
e-mailem: c5ontkov4c5@citromail.hu
Válaszod várom.
Fontos!
üdv.: Dávid
Sziasztok.
Honda xl 600, 1988-as PDO45004896 alvázszámú /nagy tankos/ hoz szeretnék egy jobboldali idomot /kipufogó oldal/
Remélem valaki tud segíteni ebben.
Előre is köszönöm.
halli nem tudom nekem irtade hogy vannak alkatrészeid a zxr 250-em hez ha van akor mi, nekem idomok kellenének bal + jobb oldala meg az eleje kompletan meg egy hüttö, első villa úgy ahogy áll(kerék fék stb. ha van akkor külgy már képet hogy milyen állapotban van és hogy mi az ára