Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok hogy valakinek nincs elfekvőben egy te 410 gyújtótrafója ha valakinek van írjatok légyszíves előre is kőszi. Évj 1998
Hellósztok szeretnék segitséget kérni husqvarna wr 250hez kéne henger ha valaki tud vagy vp megyébe bontot irjon elöre is köszi cim:david19900525@citromail.hu
Üdv!Rendeltem bandit kuplung tengelyt és az a helyzet,hogy az RF emhez nem jó mert kb 2 cm-rel rövidebb az eredetinél!
Tudom hogy jó pár hónapja rendeltem de lehet róla szó hogy vissza vegyétek!
Üdv Zsolt
Italjat Furmula 125 2T ( 2 hengeres soros)1997-es évjárat Gyújtás állórészt nem tud valaki eladót?
Ha valaki tud légyszíves írjon a kisadam91@vivamail.hu címre
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Üdv!Lenne egy Yamaha XV1600 Wild Star első fútóművem,majdnem kompletten(a sárvédő és a lámpa hiányzik róla)esetleg nem érdekelne titeket?Az árban szerintem megtudnánk eggyezni!S.O.S.
dragjano@gmail.com
1db zx1000 b 89 -es hajtókaros minden eredeti idommal, rengeteg tartalék alkatrésszel, müszakival cbr farokidommal, valamint egy hiányos gpz1000 rx blokk komplett üzemképes, a zx hez egy tartalék hengerfej. Egy tartalék vezérlánc feszitökkel, tartalék komplett fékkel elsö hátsö, a gpzhez két gyönyörüszép végdob is jár a 2 16os kerék jó gumikkal féktárcsákkal, elsó sárvédövel elektronikákkal. Tartalék 90% os 620 as láncszettel, és még egy rakás alkatrész, mindezt 200 azaz kettöszázezer fix árért, ami február végére kell, elérhetőségek (teve007 adatlapján)
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget tőletek, hogy nem tudtok-e olyan bontót ahova érdemes elmenni nézelődni kipufogódobok kapcsán.A dob csak arra kéne, hogy próbálgassam, farigcsáljam meg össze vissza kokányoljam azért hogy a legoptimálisabbat kihozzam belőle.Mert csak ezek után szeretnék rá gyártatni valami rendes dobot.
Szóval ha valaki tud ilyen helyet Budapesten és környékén kérem jelezze előre is köszönöm!
130000 reeeman@freemail.hu