Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok van egy komplett idomszettem utángyártott fényezett szép 08 9 es busára
130000 reeeman@freemail.hu
Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok hogy valakinek nincs elfekvőben egy te 410 gyújtótrafója ha valakinek van írjatok légyszíves előre is kőszi. Évj 1998
és már el is vitték
88 as évjárat
zx10 papiros váz forgalmival törzskönyvel müszakival eladó, elérhetőségek az adatlapomon.
üdv andi! küldtem egy üzenetet, ha tudsz válaszolj.köszi.
bocs azt akartam irni hogy magura vagy tura
szia köszi és a kormány a magasitott vagy inkább túrás változat
Hellósztok szeretnék segitséget kérni husqvarna wr 250hez kéne henger ha valaki tud vagy vp megyébe bontot irjon elöre is köszi cim:david19900525@citromail.hu
Szia!
Van, 5 ezer darabja.
Üdv: Andi
Sziasztok .Kawasaki GPZ 500 hoz keresnék kormányt,de nem a régihez hanem sor 2 hez.
Szia!

Viccelsz? ugy ezt te sem gondoltad komolyan.

Üdv: Andi
Üdv!Rendeltem bandit kuplung tengelyt és az a helyzet,hogy az RF emhez nem jó mert kb 2 cm-rel rövidebb az eredetinél!
Tudom hogy jó pár hónapja rendeltem de lehet róla szó hogy vissza vegyétek!
Üdv Zsolt
Italjat Furmula 125 2T ( 2 hengeres soros)1997-es évjárat Gyújtás állórészt nem tud valaki eladót?
Ha valaki tud légyszíves írjon a kisadam91@vivamail.hu címre
azért köszönöm ...
Sajnos nekünk nincs most
Sziasztok !
KERESEK :07'-08' CBR 600 RR bal oldali tükröt !
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Üdv!Lenne egy Yamaha XV1600 Wild Star első fútóművem,majdnem kompletten(a sárvédő és a lámpa hiányzik róla)esetleg nem érdekelne titeket?Az árban szerintem megtudnánk eggyezni!S.O.S.
dragjano@gmail.com
1db zx1000 b 89 -es hajtókaros minden eredeti idommal, rengeteg tartalék alkatrésszel, müszakival cbr farokidommal, valamint egy hiányos gpz1000 rx blokk komplett üzemképes, a zx hez egy tartalék hengerfej. Egy tartalék vezérlánc feszitökkel, tartalék komplett fékkel elsö hátsö, a gpzhez két gyönyörüszép végdob is jár a 2 16os kerék jó gumikkal féktárcsákkal, elsó sárvédövel elektronikákkal. Tartalék 90% os 620 as láncszettel, és még egy rakás alkatrész, mindezt 200 azaz kettöszázezer fix árért, ami február végére kell, elérhetőségek (teve007 adatlapján)
Hello
CB750 sevenfifty '92 -re keresek leömlő sort vagy komplett kipufogó rendszert
drinyo@citromail.hu
udv!
van par alkatresz amire szuksegem lenne:
yamaha r6 03-05 elso lampa
yamaha sr250 '99 karburator
suzuki gsxr 750 srad '97 elso lampa
honda xl 600 1985 PD03 gyujtas tekercs
suzuki gsx 1100 1983 karburatorsor
elore is koszonom!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget tőletek, hogy nem tudtok-e olyan bontót ahova érdemes elmenni nézelődni kipufogódobok kapcsán.A dob csak arra kéne, hogy próbálgassam, farigcsáljam meg össze vissza kokányoljam azért hogy a legoptimálisabbat kihozzam belőle.Mert csak ezek után szeretnék rá gyártatni valami rendes dobot.
Szóval ha valaki tud ilyen helyet Budapesten és környékén kérem jelezze előre is köszönöm!