1. Felesleges is, de másról nem tudsz, tapasztalat.
2. Igen ez így erős, mert régen is voltak jó versenyzők, viszont akár igaz is lehet ez a kijelentés. Például a 4 ütemű korszakra értve, a másikat nem mondom, mert nem szereted.
Nem mondtad, de pont azokkal van bajod akik elfogultak, szóval ez így elég veszett fejsze nyele, már ha komolyan godnolod, de szerintem azt csinálod, mint én a Ratyipriliával.
Igen! Viszont csak Rossi van? Nem! Másról is lehetne vitázni, de te is csak nála maradsz, gondolom mert élvezed. Ergo ott tartunk, hogy a Rossifóbiások, vagy Rossi szurkolóinak az utálói sem jobbak, az általuk utált személyeknél.
Kettőnk közül én vagyok a pártatlan. Én vagyok az aki azt mondja, hogy a többi sem rosszabb mint Rossi. És Te vagy az, aki kiemeli Rossit és azt állítja, hogy jobb mint a többi. Mégis én vagyok pártos. Pedig nem jobb semmivel sem. Se morálban, se tudásban. Mutatók tekintetében is csak az abszolútértékekben. A relatív mutatókban egyáltalán nem.
Baszki. Mi egy betegségben szenvedünk . Én is azt gondolom, hogy csak akkor szólok, amikor nagy hülyeséget írsz. Meg amikor nem úgy látod a dolgokat mint egy pártatlan ember. Na olyankor pontosan olyan hülye vagy, mint azok az emberek akiktől rosszul vagy. Kár, hogy nincsen doktornős, gyere a mellemre majd én megvigasztallak emotikon.
Az RSV4 meg kb. csak Téged zavar. Ha figyeltél én olyankor szólok hozzá, amikor hülyeséget csinálnak, vagy mondanak az emberek. A MotoGP az tipikusan egy ilyen fórum.
2. Igen ez így erős, mert régen is voltak jó versenyzők, viszont akár igaz is lehet ez a kijelentés. Például a 4 ütemű korszakra értve, a másikat nem mondom, mert nem szereted.