Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már úgy is mind1, a leendő gép fékei számítanak már csak.
énis ezért nemnagyon foglalkoztam vele, vizont most hogy már jó egyre többt használom
Nos, a válaszom: IGEN!

Amúgymeg tökömtuggya!
hátsót én se szoktam használni szinte soha, az nem lényeg, de most az első a nemjó
unokabátyám 1ik munkatársa vett 1 patent állapotu simsont! azzal járt dolgozni! Nagyon 1be volt a gép, mindig csillivilli... unokabátyám meg rászokott arra h 1 fecskendöbe mindig vitt magával 1 kis olajat:) mindig ráengedte a váltókarra, amin végigfolyt és lecsöpögött... néha ment máshova is az olajból(karbi környéke, henger mellé, berugokar...)! Lényeg h a pali mindig 10 centikkel elörébb tolta és ezt minden nap megismételte unokabatyam... 3 egymás uáni szétszedést és összerakást ért el vele, 1-2 tömités és szimeringcserével 1ütt... vigyázz Szandra nehogy nekedis ien legyen...
nemmenő hanem lusta
Két összekötött test az asztalon nyugszik. Az asztal széléhez közelebbikre kötelet kötünk, majd arra csigán keresztül egy 4kg tömegű testet akasztunk. Mennyi a rendszer gyorsulása és mekkora erők ébrednek a kötelekben, ha az asztal széléhez közelebbi test tömege 4kg,a másiké 2kg?

TESSÉK
Há mer te menő vagyol, oszt sztopiba gurulsz be minden kanyarba!
én szombatom csináltam meg a hátsófékem amugy május óta egyáltalán nem volt
Az lesz!
gratula! akkor lazíts
De télleg, mitűl olajos aza fék? Ha a nyerged folyna, akkor szar lenne a fék nyomáspontja is, csak a teló lehet a ludas.
assziszi már valaki, h ha ő nem ismerne fel egy láncot akkor én sem... LOL :)
Tükör előtt nem szokás láncot olajzani !
baromi vicces vagy........
Vagy legutóbb mikor a láncodat olajoztad, nem elnézted és rossz helyre fújtad?
Naugye, sziporkázom ma, ez kétségtelen! Ha még van valami megoldatlan rejtély, jöhet!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj Hááát gratulálok, nagyon ügyes vagy, nekem ez eszembe se jutott volna
Lehet, hogy amikor valami kirakat, vagy tükör előtt mész el, akkor hopp, rögtön jobbódalt lesz a fék is, és már csöpögi is az ólaj összevissza hirtelen!
te meg seggen leszel póckolva valami jókora szálkásgerendával, ha szólsz még egy ilyet!
nem, mert jobb oldalt folyik, és bal oldalt van a tárcsa, és eddig se olajozta össze sohase.
Majd a hasikánál alápóckolnak, hogy ne legyenek terhelve a térdek.

asszem ez itt és most mindenképp NO COMMENT