Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rácz Tomi barátom most vett ilyeneket...
Valami Ford gyári felnik...
Idióta szerelő kibarmolta a kerékőr csavart az egyikből,,, nem kis pusztítást végzett.
De ennek köszönhetően legalább olcsó volt.
Gondos Gazdik... XXX-adik rész.
Adj egy kis esélyt a rozsdának is,,, ez a sós lé sose kezdi így ki.
amúgy ha jobban megnézem csak az a bajom vele hogy fekete. ha szép fényes ezüst lenne jóülenne ilyesmi kéne nekem csak nagyobba ( de alessio monza lesz )
jah én tegnap is meg ma is kocsit mostam rendszeresítve van ablaktisztító papirtörlő meg mini kocsikozmetika a kesztyűtartóba. pocsvédő gumi nekem sincs, ott minden menet után le kő tisztítani
Már írtad, hogy nem a te világod,,, csak a kontraszt miatt tettem fel,,, hogy ekkora egy 17-es, némileg túlméretes gumikkal...
A kocsi meg már hogy a gyászban ne volna koszos,,, ha ebben a tetű ""tavaszban"" többet esik,,, mint amennyit szárad...
Egyébiránt az autó jóval világosabb lesz,,, ha az egész projekten túl leszek majd...
nemtudom.. 17es? én is azt teszek alá. nem haragszol meg ha azt mondom nem tetszik? sőt az összképbe sem illik bele. nem a tiédbe de az enyémbe sem. ez a fekete kontraszt nem a világom De amugy szép.

De a kocsi az koszos
Szépek,,, meg jó mélyek is, ez is nagyot dob ám a dolgon...
Kicsik?
Akkor ez mekkora?
ATS Cup de nem vettem meg csak rápróbáltam hát ez nagyon kicsi. amgy baszott jól néz ki, esztergába ki lett polírozva, csak a képen csúf mert 2 éve egy sufniban áll

Mai napig lehet kapni ezt a felnit újba, időt álló forma
Fel, sőt, még alá is. Kilestem a barlangból. A Bükk egy élmény, ha valaki motorcsónaknak nézi a vasparipát. Előző héten volt szerencsém menni egy karikát ott is De legalább jelenleg van víz a füredi vízesésnél, igaz le van zárva újítás miatt Nyáron nyitnak, akkor meg víz nem lesz

(Mellesleg nincs itt olajmágnás? 4 literecske repike vagy hasonló fillérekért?)
Ni,,, itt a tavasz,,, felébredt Dani medve.
Látom, akadt felni.:
Életem első alufelnije ilyen volt,,,még 91-ben, a Fiat 850 Sport Coupémon.
Egy kisujjadba kerül, és már bent is vagy.
a fészbukos mimok oldal is olyan szigorúúú vagy oda lehet csatlakozni kicsit kötetlenebbül?
A vízbe seggel, a falnak fejjel
minden ember azt várja kint, hogy elinduljon és el ne múljon ha végre már, ha itt a nyár, megint!
sportgokárd :D:D:D
kösz gerzson
Isten éltessen LACSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Szeeebusztok!

Előmerészkedtem én is.
Mi zsidóság van, még nem vettem olajat a gépbe, és a szűrő is majdnem duplája a tavalyi árnak
Van legalább olyan hülye, mint az én Döncim!
Ugye nem gondolod hogy ezeket nem rágtam át ?

18ezerért sokallja az akinek kellene. ezért dobtam fel itt.