Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de miiii?
Na de kérem!
PHBG19 tehát 19es karbi kéne de ha nem pont ilyen tipus szerintem nem nagy baj. egy rx50esé. -
Csak akkor jó, ha a dzsuva is ilyesmi rajta!
Van otthon egy ilyesmi! Az is áll egy alsó meg felső részből! Meg vannak fúvókái, meg úszó... meg ilyesmi... Ha érted mire gondolok?! Mihez kell? Nincs amúgy de ha belebotlanék valami jóféle ILYESMIBE szólok!
megalol
ilyesmi karbicsekje nincs valakinek?
A faszt! mire "kamion" jogsija lesz az embernek az kb 15 vizsga. kedden rutin vizsga..
Köszi! Igyekszik az ember... ha már a gyári külsőt leamortizáltam...
Magyar Berti ;) még nincs meg a jogsid? azt hittem ennyi idő alatt már végigcsinálod A-tól Z-ig
Köszönöm! Igényes az XT-d
Perszehogy fentről. Kurvaélet. Az. Há.
eccer volt 90ezres meg pár 30as meg pár 45ös Igen a nagy probléma az hogy tábla előtt előztem és a tábla után belecsúsztam 81 el ez a nagy probléma nem az hogy ma fényes nappa elloptak egy biciGlit . meg hogy szétverik a részegek a böszmegállót. Nem mert az nem hoz pénzt. nem hibáztatom a csávót aki megbüntetett mert fentről jött neki is a terv
Akkor te vezetsz! Én a motoros büntetésekkel együtt olyan félmila körül, de kb 5 év alatt.
széphalom . wáze. 45 ezer.

TUDOD TE MÁR MENNYINÉL JÁROK,, TUDOD?

nemmondommmeg hogy 200 fölött 1 éven belül
Neked is a pénztárcádba fogják beleverni, hogy odafigyelj!
Hun? Mennyivel?
mán megint megkúrtak gyorshajtásért CSUDIJÓÓÓ!
erről eszembe jut, hogy milyen rég ittam meg 10 kiskörtét!

Na de majd holnap!
lol
heló iceman91 te mindig jó telefonszámokat adsz D: gholnap is mehetek az educaros spanodhoz. igaz mindig elfelejtem hogy hívják :D
Bettina Tóth-Pintér
Mezőkövesd
70/330huszonkettő45

Hivatkozz rám ;) XTmet ő festette
Köszi!
jajj de hiányzik!

Hidasnémetiben lakik de jön meg mindenfelé azért mondom hogy beszélj vele nyugodtan, nem vesztessz semmit. azt sem tudom hogyan van most munkája belefér e neki.

0630630759 három
Kösz! egy db tel. szám nem hiányzik? Még annyi, hogy hol lakik?
Kiss István

06 30 30 hét 59 három

Felhívod és elmondod neki mit szeretnél, fajin csávó!