vastagsávban leszarom amígosz hogy mifolyikosz göncön
hány kiló egy XT? nekem csak az nem tetszik benne hogy bálnamód hatalmas és nehéznek is néz ki. inkább olyan mint egy túragép
terepre meg végképp nem tudom elképzelni mit csinál
átjött értettem én
Ez egyértelmű, hogy a másik kettő az azért vett mert hátha így menőbbek lesznek, nehogy már ne legyen motor meg 660 sm vagy 400 sm......de ezt én nem firtatom. Egészségükre
Aki ismeri őket ismeri aki nem az meg vessen magára én meg küldöm a kombájnt
Nem baj Laci én szeretlek és támogatlak Keblemre amígó VEGYÉL XT-t!
hát én nem a pénzre gondoltam de látom nem jött át hanem a nagyzási vágy hogy simó után vegyünk 660ast. nem TE meg nem az unokatesód, mert ti motoroztatok előtte is . hanem a másik kettő
Nem kell itt senkit elítélni azért mert pénze van ( vagy mert tehetősebb, mint mi)
Egy a lényeg, hogy Én is simson után ültem fel az Er6n-re és még élek.
Becsülöm a simórt a mai napig is és jó gép az Xt.
Otthonra pont tökéletes. Fogyasztás, rugó út, kényelem, ár.......
Én annyi idős koromba, mint ők saját szopásból és kuporgatásból szereztem meg azt amit most ők családi támogatással de csak azért is örülök, hogy lesz kivel menni ha akarok otthon vmerre
Ez csak jó hír, hogy többen vagyunk "nagymotorosok".
Majd ha neked is benő a fejed lágya veszel te is egy Xt-t
Hát nekem anyira nem jön be hogy én is azt vegyek .
Csak azt tudom hogy amikor ezek az emberek még simsonoztak én már kakucson téptem a CRM-el aztán a KTM-el Ja egyszer odaadtam gécsabinak a CRM-et és úgy szállt le róla hogy alig tudott járni az adrenalintól meg be nem állt a szája hogy mennyire megy. A másik Sz.d meg egyensúlyozni sem nagyon tudott motorral de DRZ-t vett. Sebaj simson után jó kezdőmotorok ezek!
má elnézést ha szar vagyok de eztet gondolom
ja meg az is beszél belőlem hogy már mindenkinek supermotoja van göncön csak nekem nincs de ez még változhat
Te figyelj már valami lavinát elindítottam otthon
Már a 2-ik XT van mióta én megvettem.
Vett Márk is meg most vett az Géczi inas is egy 2006-at
Lassan én, mint főalapítót tag létrehozom a GXT klubbot
Beszarás.
Valaki megmutatja mi a jó aztán kapcsolnak az emberek és rohannak fejvesztve a fasza cuccért
Tavaly vett tőlem Hatvanban egy srác egy b.star cordura nadrágot és a bélést nem találtam meg ,de most meg lett ,de az elérhetősége már nincs meg!
Azt hiszem Mskolci ,de pest környékére jár a barátnőjéhez,egy fekete cbr 600 vagy al amivel tavaly volt egy balesete és azóta a nagyja a gépnek matt feketével van lefújva.A srác max 30 éves.Ha valaki magára ismer vagy a haverjára az szóljon már legyen szives!
tesorotejon@gmail.com
Köszi!
sziasztok,szeretnem megkerdezni hogy tud e valaki olyan helyet miskolcon ahhol hasznalt motoros borruhakat arrulnak? jo lenne nadrag kabat esetleg bukosisak,es hatso borrkufer,ellore is koszonom, felvidekrol peti
Jó dolog a kori.
Most vettem fel életembe először a Dekatlonba és a szembe lévő árus polcot húztam magamra megállást imitálva
Asszonypajti kiröhögött a faszba meg az eladó is......én meg úgy ahogy ültem szedtem is le magamról azt a valamit
Akkor te az a bájosan szerencsétlenke vagy
Rajtam vagy 8 éve nem volt huzamosabb ideig kori .... legutóbb ami feltűnt, hogy HÚÚÚÚ de gurul Na de féket nem kell feltenni, mert lejtőről lefelé csak pofáraesik vele az ember "Sajtolni" / az egyik lábadat 90fokban elfordítod és az első lábad mögé teszed / meg "hóekézni" kell, de garantálom, hogy ennyi kihagyás után hatalmasat borulnék, ha Lillafüredtől megereszteném magam
Nekem a Malaguti F12 után lett ez