Nálam ez is úgy megy, mint a legtöbb más dolog... imádom, de nem tudom!
Korizni is nagyon szeretek, de igazából nem tudok. Menni megyek, de semmi hirtelen irányváltás, megállni meg pláne nem.. vagy nekicsapódok valaminek, vagy seggrevágom magam
Még tavaly ősszel egyszer rávettem Fecót, h menjünk ki görizni, nem baj, h nem nagyon tud, majd megyünk szép lassan.. hát mondanom sem kell, h ki seggelt a Tapolcai elág kellős közepén egy hatalmasat....
Amúgy azt terveztem, mikor már a várig elkoriztunk tesómmal, hogy már mindjárt itt a Bükk milyen fasza lenne felmenni Lillára görivel... Csak szereznem kellene valahonnan egy járókeretet magam elé, tennék a négy lábára kerekeket, meg szerelnék rá féket, és akkor már lefele is tudnék jönni, mert tudnék fékezni!
Ja meg persze le kellene festeni pirosra, h menő legyen
Aztán ha mégse sikerül a lejövetel, legalább a járókeret már megvan!
Igazából nincs messze,már görkorival is voltam pl. a várnál, most kigugliztam, ~20km, de amúgy van rövidebb út is bőven, csak az nem járható 8 kiskeréken.
Amúgy kb. általános suliból voltunk sztem utoljára a várnál.
A Vadaspark meg kb. semmit nem ér, büdös az van, de állat nem sok, és nagyrészük elég alultáplált.
Ja és már a bejárat előtti Csanyikból is elvitték azt az ezer éves bazinagy hintát, amivel olyan magasra lehetett suhanni.
De amúgy ott szoktam járni, ünnepnapokon melózni is szoktam a büfében, meg néha felmegyünk csak úgy is hozzájuk bandázni. Na meg ugye ott kezdődik a Bükk, úgyh nem ritkaság, hogy arrafelé járok/járunk.
Hát majd szólj, ha látsz, erre és meglátjuk.
Beszarok gecc.
Hirdetésben egyszerűen, érthetően leírom, hogy NINCS ALKU erre mindegyik alkudozik. az egyik a csóróságára hivatkozik, hogy milyen szar most neki a másik arra, hogy most nincs meg neki a teljes cash........
Esküszöm velem van a baj De jó ezeken röhögni és elhajtani
Dettó! Kipróbálnám, pláne itt fel Bükkszent felé, h ellep-e vállig, vagy csak derékig, de a kicsik Szerencsen vannak. Na de majd megyek akkor, ha elolvad ez a sok szar, és kipróbálom, h eltűnök-e derékig a sárban
Korizni is nagyon szeretek, de igazából nem tudok. Menni megyek, de semmi hirtelen irányváltás, megállni meg pláne nem.. vagy nekicsapódok valaminek, vagy seggrevágom magam
Még tavaly ősszel egyszer rávettem Fecót, h menjünk ki görizni, nem baj, h nem nagyon tud, majd megyünk szép lassan.. hát mondanom sem kell, h ki seggelt a Tapolcai elág kellős közepén egy hatalmasat....
Amúgy azt terveztem, mikor már a várig elkoriztunk tesómmal, hogy már mindjárt itt a Bükk milyen fasza lenne felmenni Lillára görivel... Csak szereznem kellene valahonnan egy járókeretet magam elé, tennék a négy lábára kerekeket, meg szerelnék rá féket, és akkor már lefele is tudnék jönni, mert tudnék fékezni!
Ja meg persze le kellene festeni pirosra, h menő legyen
Aztán ha mégse sikerül a lejövetel, legalább a járókeret már megvan!