A Kex-exmotorról még úgy sem ért le a lábam, nem tudtam egyenesbe tenni sztenderről.
Az Apraszakival megyek úgy, ha megyek, h csúszkálok jobbra-balra,mikor meg kell állni. Na olyankor imádom, mikor tizenpercre sorompót kapok.. beleáll a görcs a vádlimba annyi feszülettől!
Ki kell szurni a gumikat :D amugy ha oldalra csusztatod a hatsodat (hogy ne legyek bunko, amugy a seggedet) ugy leerne, nem ? Menetkozben meg ugysem kell letenni a labadat
Micsiri? Mi van Kexszel? Legközelebb sztem szezonnyitón találkozunk majd, és bemutatja a szépúj narancsoskacsáját! Én meg majd biztos megállapítom ismét, h erről se ér le még a cipőfűzőm vége sem, nemhogy a talpam.
Hat eleg sok szerelore en sem biznam ra, plane hogy latom kik jelentkeznek mamiba is, szerencsere jo a rosta es a kokler hozzanem ertoket nem engedik ki, jobb is nem rontjak az iskola hirnevet, az hogy en ilyen hulyen irok nem azt jelenti hogy nem ertek semmihez :D
nana fogalmazas :D azert nem irok ugy mint egy nagy okos ember mert mire leirom normalisan lemegy a nap. Lassu a telefonom szemet wp, soha ne vegyetek ilyet na ezert irok ugy mint egy ovis :D de jol erzem magam :D
Zolit ki ne hagyd ..... szerintem ül a seggén a boltban és várja a betérőket. LaciCRM bérszámban kapál. Ini megmondja a tutit főállásban. Én meg csak egy Pesti prosti vagyok ..... aki nem karhuzogató a gyárban, az nem ember !
jaja MAMI ba járok :D valami motorkerékpár szerelőnek vagy minek :D és most úton vagyok haza :) órán nem firkalok mert latjak a tanarok :D meg jokisdiak vagyok es figyelek ;)
Az Apraszakival megyek úgy, ha megyek, h csúszkálok jobbra-balra,mikor meg kell állni. Na olyankor imádom, mikor tizenpercre sorompót kapok.. beleáll a görcs a vádlimba annyi feszülettől!
Hétfőn szarabb lesz.
Ki kell cipelnem vidékre mindez.
Amúgy uncsi van.Ebben a szar időben a vásárlástól is emegy mindenk kedve.
Zolit ki ne hagyd ..... szerintem ül a seggén a boltban és várja a betérőket. LaciCRM bérszámban kapál. Ini megmondja a tutit főállásban. Én meg csak egy Pesti prosti vagyok ..... aki nem karhuzogató a gyárban, az nem ember !