Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most miért vagy ilyen? olyan szép vagy mint égen a csillag.. h a picsába ne udvarolnék.. :D nem kötekedem..
Atmosz még itt sincs.
A Kex-exmotorról még úgy sem ért le a lábam, nem tudtam egyenesbe tenni sztenderről.
Az Apraszakival megyek úgy, ha megyek, h csúszkálok jobbra-balra,mikor meg kell állni. Na olyankor imádom, mikor tizenpercre sorompót kapok.. beleáll a görcs a vádlimba annyi feszülettől!
beszabadult a kretén kommandó!
Mond meg neki :D amugy mazochista ugyhogy szeretné... Ezért vett ktm et, ki akart baszni magával haha :D
Ki kell szurni a gumikat :D amugy ha oldalra csusztatod a hatsodat (hogy ne legyek bunko, amugy a seggedet) ugy leerne, nem ? Menetkozben meg ugysem kell letenni a labadat
járok én a seggeden szteptácot mindjárt üvegtörmeléken, ha tovább kötekszel!
az is jó amúgy.. :D
nem voltam az csak szandra visszautasított.. mondjuk jár dubajba szóval megértem h nem akarja ehhez az országhoz kötni magát.. :D
Na ocsem nagy lofaszt kapsz te nem kurtoskalacsot :D
Micsiri? Mi van Kexszel? Legközelebb sztem szezonnyitón találkozunk majd, és bemutatja a szépúj narancsoskacsáját! Én meg majd biztos megállapítom ismét, h erről se ér le még a cipőfűzőm vége sem, nemhogy a talpam.
Ugy latom kigyogyultal a depressziodbol :D
pedig nem sok mindenhez.. max a kalácsos bódét tudod arréb húzni az utánfutón.. :S :D
Zoli most kicsit nyugodtabb...............most fizettek egy szép summát.

Hétfőn szarabb lesz.
Ki kell cipelnem vidékre mindez.

Amúgy uncsi van.Ebben a szar időben a vásárlástól is emegy mindenk kedve.
Hat eleg sok szerelore en sem biznam ra, plane hogy latom kik jelentkeznek mamiba is, szerencsere jo a rosta es a kokler hozzanem ertoket nem engedik ki, jobb is nem rontjak az iskola hirnevet, az hogy en ilyen hulyen irok nem azt jelenti hogy nem ertek semmihez :D
Na jo, az init nem kelett volna idevenni ebbe a kalapba :D:D a Zoli meg egy rendes ember aki bugyival motorozik :)
necsináld
Hát én valahogy eléggé nagyon, de ráadásul nem kicsit nem ezt érzem!
nana fogalmazas :D azert nem irok ugy mint egy nagy okos ember mert mire leirom normalisan lemegy a nap. Lassu a telefonom szemet wp, soha ne vegyetek ilyet na ezert irok ugy mint egy ovis :D de jol erzem magam :D
azért nem ír mert autista szegény.. de amúgy lacikának sincs több esze ne foglalkozz velük.. én érzem szandra h mi ketten összetartozunk!
NA! Ezért nem adom oda a motoromat soha szerelőnek! Még az is jobb, ha én csinálom!
Hát ha meg tudsz írni normálisan, akkor miért írsz úgy,mint aki 8 osztályt végzett? 7 elsőt meg két másodikat...

Zolit ki ne hagyd ..... szerintem ül a seggén a boltban és várja a betérőket. LaciCRM bérszámban kapál. Ini megmondja a tutit főállásban. Én meg csak egy Pesti prosti vagyok ..... aki nem karhuzogató a gyárban, az nem ember !
jaja MAMI ba járok :D valami motorkerékpár szerelőnek vagy minek :D és most úton vagyok haza :) órán nem firkalok mert latjak a tanarok :D meg jokisdiak vagyok es figyelek ;)
figyelj MÁN ka-szandra.. te is jársz dubajozni mint a KEXINYHÓÓ a kájtéem topicból?