Jajj Szandra nemár, tudok én írni helyesen ha akarok de ez itt a Miskolc és környéke... :) Telefonról pötyögök mert buszon ülök na tessék most ékezeteket is írtam csak neked :) remélem azért nem sértettelek meg nagyon :) Most vesszőkez is használtam.
Nem, én valami extrakeresztezett zebraujjúmakiszerű, bükkiugrótehénkocsonyán nevelkedett, ájlávbánánáminion-által nevelt nyáronszeplős, pirosmotorbólteleszkópolajfolyásutáló kenguruzsebes Babinéniunokafajzatkodó tisztázatlan körülmények között keletkezett IZÉ vagyok. De csakis így, nagy betűvel!
Szerintem ez ital és egyéb élvezeti cikkek mennyiségének bennem található koncentrációjától függ , de van az úgy, hogy csak az olvasónak tűnik nyálasnak. Fórumról nehezen lövöd be .....
én most vizsgáztam C KATEGÓRIÁS vezetői engedélyhez szükséges KRESZ, SZÜ, ÉS Munkavédelemből. de mán el eltt mondva. amugy riasztóüt szerelek néha meg fát szállítunk nagy tételben meg ilyenek. de most nem sokat dolgozom a kresz tanfolyam óta.
te 99% hogy valami középiskolában nyomulsz, órán vagy, és telórol unalmadban irkálsz. há nem ? baszta meg egy furik kaki!
Én aztán nem magyarázkodok, nekem minden jó így, ahogy van, jól érzem magam, hávájdizsinapszemcsi!
Mindenki azt hisz, amit akar, én meg tudom, amit tudok, de az nem sok
Sértődni meg megint nem szokásom, pláne nem ismeretlen írástudatlanokra, vagy ilyesmi.
De mikor alSSzanak máreel?
Ha jól silabizálok (egy kis segítséggel) ez még az előző kérdés akart lenni, és már írtam is, h nem emlékszek, h én mondtam volna ilyet.
Ha meg annyira kíváncsi, hát megmondom akkor neki hogy motoszexuális vagyok, de a környezetem már megszokta, én meg teljesen szépen őszintén vállalom.
Na de most már le lehetne szállni erről, inkább mondjátok már meg a CRMLacinak, h milyen ügyes! Na!
Na de mind1, hisz én vagyok a legkarajabb
te 99% hogy valami középiskolában nyomulsz, órán vagy, és telórol unalmadban irkálsz. há nem ? baszta meg egy furik kaki!
Mindenki azt hisz, amit akar, én meg tudom, amit tudok, de az nem sok
Sértődni meg megint nem szokásom, pláne nem ismeretlen írástudatlanokra, vagy ilyesmi.
De mikor alSSzanak máreel?
Viszont gratulál és megköszöni
Me különben tünök innen izibe
/ /
Felőlem szeretheti az ét és a tejcsokit is .... nekem maga csak a normálisnak tűnő Sv-s Szandra marad
"Van egy 10 pontból álló klauzúrám a férfiak számára, hogy önmaguk legyenek " áá most is ez megy
Jó lett az a kép, de ha sértődgetel, akkor seggbe rúglak
A Lacira nem mondanam hogy ugyes...:D
Csak ellibetetek volna egymás közt még vagy fél órát és nem jutunk egyről a kettőre.
Így tisztázva van.
Levi se kérdez hülyeségeket többet te is nyugiban tolod a lyányokat a topikban.
Béke van és sssssszzzzzzzúúúúúúúússsssssszzzzzzzááááááááá.
Ha meg annyira kíváncsi, hát megmondom akkor neki hogy motoszexuális vagyok, de a környezetem már megszokta, én meg teljesen szépen őszintén vállalom.
Na de most már le lehetne szállni erről, inkább mondjátok már meg a CRMLacinak, h milyen ügyes! Na!