Nagyon szépen köszönöm,egyenlőre nagyon boldog vagyok mint egy kamasz kis gyerek. mentem ma vele(vétel előtt) kb 10km,nagyon jó,olyan érzésem volt mintha mindig is ezt szerettem volna!
Ilyet eddig még (pedig volt már egy pár)) egyetlen egy motoromnál sem éreztem.
RÖGTÖN OLYAN VOLT MINTHA ÖSSZE LENNÉNK NŐVE !
Pedig ott van, immár 24 éve. Persze, ha magára a motorra gondolsz, hidd el, az is járt ott igen sokszor. Annál is inkább, mert Czetkából volt vagy 8, ebből 3 endurónak volt átalakítva. No, ezek nagyon sokat voltak ott.
Naháááát! mindig kérdezősködsz, hogy mi a véleményünk erről meg arról, aztán hirtelen veszel egy motort. Amúgy nekem nagyon bejön, sok boldog km-t kívánok!
Nálunk meg már nincs valami sok hó...ma is nagyon szépen sütött a Nap, ennek ellenére hideg volt (2°C). Remélem holnap is ilyesmi idő lesz, mert akkor kitolom a pegazust egy kis takarításra
Ma csavarogtunk egyet. Lillafüreden nem fényképeztem semmit, mindenki ismeri a saját olvasatában. Viszont hazafelé menet benéztünk egy Varbó fölötti erdőkben található forráshoz, ahol még a múlt egy kis szeletével is szembesülhettem ma. Akkor még a Czetka volt az isten...
Egyik ismerősömnek is van Transalpja és 120.000km van benne és bontatlan blokkos
Sok balesetmenteset és olcsó benzint
Ilyet eddig még (pedig volt már egy pár)) egyetlen egy motoromnál sem éreztem.
RÖGTÖN OLYAN VOLT MINTHA ÖSSZE LENNÉNK NŐVE !
http://www.myspace.com/video/v...
Baszus Zoli , hányszor feküdtem ott részegen ,de a cz350-et soha nem láttam .
Ez nincs meg valakinek jobb minőségben ? :)