téhómnál a legelső cucc a drága utána minél több annál olcsóbb... de nemtudom pontosan mennyibe fáj... kérdezz körbe! Amúgy meg nekem otthon világvégén majdhogynem betárcsázós cucc van... 80-90körüli letöltési sebességgel...
nekem olyan csicska netem van hogy néha a sírás kerülget !
na meg néha kiosztják sporon környékére az ip-met ezért bannolnak innen onnan,.
a probléma: TV, internet, és kábeltv kellene. Viszont 4-5-6 ! tv van a házban műhelyben is van, mert régen sok TV-t javítottunk , plusz a gépekbe is van ugye TV tuner kártya, fater netezés közben használja.. na és a lényeg hogy ilyen T-hómos lószar jó lenne, de nemhiszem hogy megfizetheő összegért adnának 5 db ilyen boxot vagy mi a picsa az.
upc az tán itt nincs.. szóval marad a csicska borsodweb 3 megabit. kis eső akkor már csak 1, meg sokszor el is megy..
Én meg premierbe láttam az egészet... hát mit ne mondjak... Van azért egy csavar benne hála a médiának...
boon szerint a taxis ismerte öket és ö adta nekik oda, de akkor ki verte cipóra a taxist? kb 5méterről láttam, elég csunya volt az arca...
meg azt is elfelejtették, hogy 1kor történt kb az eset, 3-4kor elmentek a járőrök, kivilágitatlanul otthagyva a semmibe a taxit, majd 5után kicsivel jött a kékkesztyüs csóka (helyszinelő) szintén kivilágitatlanul fekete ruhában tette a dolgát, sötétben ködben... Aztán 7óra magasságában sikerült elvinni a KERESZTEZŐDÉS KÖZEPÉRŐL a taxit... gyors rendőri intézkedés
bass tok meg ennyit írni..
az én 400ccm robimba sincs gyárilag motorszám, az eredet vizsgán azt mondták ,hogy az olasz motorokba csak motor kódjuk van. az enyém k400 van bele ütve .
ja és mindegyik ilyen típusba csak ennyi van, ezt mondták,tehát csereszavatos.
elmondok neki mindent őszintén ha érdekli, ugyis megtalál ha átbaszom hajtókarba nincs 1000km, dugó alig használt viszont picit összeverték a hajtókar darabjai, így nem jön 3 ba kerékre , csak kettőbe. motorikusan amugy ha jól be van lőve akkor teljesen okés. ENNYI PÉNZÉRT ?
Nem hiszem, hogy nagyon komoly...fél megvenni, mert nem tudja kipróbálni. Ha viszont előre akar utalni X összeget, akkor az már valószínű nem csak hiteget
ja, értem. hát ő szerinted komoly? .. akkor megtalál, ha komoly..
most egy csávó már utalni akar előleget hogy február 14.éig megtartsam neki. viszont most lett egy kis della oszt gondoltam veszek bele telót. a 260 úgyis csak 1 hétre szólt.
nah ! hát majdnem ugyanaz műszaki emberek vagyunk én mindig keverem az Andrássyt meg a Bláthyt .. az egyikbe van a mitirszk, na oda jártam még 2009be amikor a technikusit csináltam a kandó kálmán szabadidőközpontba
a Konrád is a kandóba járt, lnkaska, én, mégvalaki ?
Chuck Norris tudja mi folyik gyöngyösön.