Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem izgulok csak tanulok.
Mindegy hogy a lökettérfogat vagy a teljesitmény nagyobb... egy is elég a cumizáshoz!
Mert az a volt motorja, a DT meg a NEW
Akkor miért izgulsz a 125/50 miatt?
így igaz, ezért merem azt állítani hogy úgymond motorszámom nincs
Csak lehet külföldről származott és nem legálisan vándorolt át
Full gyári 50-es blokk nem sok értelme lett volna kireszelni és nicns rajta semmi ilyesmire utaló jel
de attól a vázszám magában foglalja a típust. tehát váz szám alapján emg lehet mondani az évjáratot, köbcentit, típus, némelyik motornál a gyártás helyét és idejét is.
Ezt úgy érted hogy mindenféleképpen kell lennie?
Mert ki lett flexelve...
Létezik olyan: valahogy kireszelték, bár nem olyan egyszerű azt kiszedni adásvételire mit írtatok? Amúgy nyilvántarásból csak akkor tudják előtúrni (legalábbis MO-n), ha már volt forgalomba helyezve a Magyar köztársaságban, vagy Magyarországon
na mert ő is DT-t vett
Akkor bizony jól átbasztak!
ja ez tényleg más alak most h mondod...nekem sem tűnt fel
Jah igen motorszám.
Szerintetek létezik az hogy nincs motorszámom? PL az én Pegaso-m on mai napig nem találtam
ÁÁÁ én azt hittem a Duplaocsi vagy, nem is figyeltem hogy te másik új vagy itt
Akkor elég szar szekered van amúgy attól a ccm nem lesz 50, 125 marad
természetesen én sem hiszem hogy lámák dolgoznak a vizsgaállomáson de tételezzük fel mi van olyankor ha 125-ös a gép de NEM KÉPES önerejéből 40km/h-nál többel menni?
mondtammá: análszex . vazelint vigyél ha utcára mész.

vagy esetleg zsanett ügy
Alvázszám motorszám és megnézik nyilvántartásban... de am igen, teljesítménymérés pl; de az sem kizárt, hogy szétszedik! Ott sem műszakilag analfabéta és motorokhoz nem értő emberek dolgoznak! Hidd el bebizonyítják, hogy nekik van igazuk
Nem tudom de pl a kipufogott gáz mennyiség mérése is előfordulhat
És esetleg azt valaki tudja hogy mi történik egy ilyen kivizsgáláson?
Ráteszik padra és megnézik mennyit megy? Vagy amit erősen kétlek "kiköbölik" a motort? vagy milyen megoldás lehet még?
A segémotor kerékpár definiciója úgy szól hogy: olyan jármű aminek űrtartalma nem nagyobb 50ccm-nél vagy saját önerőből nem képes meghaladni a 40km/h-s sebességet.
Tehát Ha van egy ilyen 50-es 3hengeres géped még akkor is SMKP
http://www.sportmotor.hu/motor...

Egyébként beküldi bevizsgálásra oszt cshőő
Ha okoskodsz és látja hogy nem 50es lefoglalja és elviszi kivizsgálásra, vaagy; téged kötelez rá hogy vidd el...