Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a 125/50 egy érdekes dolog.
pl a rendőr mi a alapján mondja meg hogy nem 50-es? De ha van egy sejtése hogy nem az mi történik vajon? Valaki tudja hogyan és mi módon bizonyítják be hogy nem 50-es?

És mi van azokkal a ténylegesen 50-es motorokkal amik önerejükből is képesek 70-80-90...km/h -ra?
A kommenteket nagyon szeretem olvasni
Legjobb dolog!
A legelső komment a videónál "Így táncolt az ország idegein is."
Te is bírod a druszádat ?

http://youtu.be/G93NITCCVTc
Feri
ja az a kocsma kép az a rocky? azt hittem denszel
Menj az előző oldalra! Ott van róla kép
Itt is méricskélnek állandóan,Miskolcról hazafelé is láttam mostanában a kis fehér tojásCorsát a szélkeréknél, meg a Geszteji part tetején... kell a bevétel.
le kellett volna itatni őket! most ide meg ideszoktak a a fehérkalaposok ( a közlekedésiek ) ezek meg vérbeli faszlebenyek ..
Blőő bizony, de 60-ra lealkudtam...
az blő.
Engem egy 100-assal kínáltak meg a pitbike-al való közlekedésért. Volt rá 50-es biztosítás is kötve, világítás, stb.
Mennyi birsága?Lehet még elzárást is kapsz, ha gecik
Okirat hamisitás, biztositási csalás, jogositvány nélküli vezetés
Még egyszer nem szórakoznék ezzel
Nekem volt DT-R-em
Az első utam a benzinkútra vezetett ahol azonnal beállt mögém egy civil rendőrautó
Én CNC-vel csináltattam a henger oldalába 49ccm feliratot amit csak felragasztottam vasragasztóval meg a km órán letapasztottam szigszalaggal a 120-140-et.Csak 100-ig volt. (szerencsére pont ugyanolyan volt a szigszalag mint a háttér kajak nem volt látható )
Egyébként én pont ezért adtam el az enyémet, mert fostam.Most meg mégjobban szopatnak.Szóval sok sikert!
szabályos a gép én is 100 felett adtam el
Ilyen is volt :D 120db mátyás arcképest kaptam érte...
én itt megáltam, de ez is tán 60as volt
Nekem meg 50esem is volt :P
Azok a régi szép idők!
nekem is vót ötvenesem
Jahh, sportkipufogót felejtsd el!
Jópofát vágva odaadod a kulcsokat... Nemtudom, szokott itt irigatni egy ujdonsült süni... zeher69 vagy kiszeher néven megtalálod; érdeklődj nála!
Haveromnak pl leengedték mindkét kerekét és haza kellett tolnia (először) másadszor 20e... de van olyan is, hogy eljárást inditanak, mival törvénytelenül használtad az egyébként nagymotorodat és nem fizettél utána adót, rossz biztositás, jogsi stbstb... elég összetett
akkorn egy csomó mindenért jár az análszex ha van biztosításod rá, akkor biztosítási csalás, engedély nélküli vezetés,eltiltás, pénzbüntetés.. meg még pár dolog, van erre egy topic ahová írtál is, na ott senki nem fog segíteni mit tegyél hogy elkerüld, mert csak azért járnak oda hogy elmondják: amit teszel rossz. Viszont vissza keresheted mit csináltak mások, és milyen büntetésre számíthatsz.
és mennyi ennek a bírsága , mellette ha teljesen hibátlanul motoroztam, csak közúti ellenörzés