Ne használd közúton! Vagy leginkább sehol ;) akkor tuti nem lesz gond!
Viccet félretéve, szoktak 50es matricaszettet rakni ilyen gépekre, meg Blokkba 49ccm-et belefabrikálni (vannak egész igényesek is) meg adattáblát gravíroztatni 50es adatokkal, de mindez semmit nem ér ha találkozol egy olyan rendőrrel aki nem teljesen hülye, vagy épp motorozik...
Szevasztok, van egy dt 125ös mocim, 50esként van papírozva , adásvételi meg minden így van írva, biztosítás stb, mit tehetek még annak érdekében h elhiggyék a rendőrök h ez a motor 50ccm-is :D
ja hát én nem mostóta nem bírom meg nem is igazán értek hozzá, csak úgy tűnt mint ha a 125ben is olyan erőltetve lett volna világbajnok.. nekem kicsit túlkorosnak tűnt a 25ösök közé attól még ügyes, de az oviban én is király lennék ám
Én meg nem kezdtem el fikázni, mint annyian, amikor már nem szaladt a szekér. Való igaz, jól szétcseszte azt, amit az elmúlt időkben elért, de,viszont, amit elért, azt az országból még senki. Kokót is leverték annak idején, de ettől még ő volt az első világbajnokunk a maga nemében. És ez már így is marad, mindkettőjük vonatkozásában...
Viccet félretéve, szoktak 50es matricaszettet rakni ilyen gépekre, meg Blokkba 49ccm-et belefabrikálni (vannak egész igényesek is) meg adattáblát gravíroztatni 50es adatokkal, de mindez semmit nem ér ha találkozol egy olyan rendőrrel aki nem teljesen hülye, vagy épp motorozik...
Itt lett végem a mai nap
Ide sem megyek többet
http://youtu.be/zN0hoHIlq8g