Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy lehet valakiért nem odalenni, akivel nem ittál meg legalább egy sört?
ja tényleg mert ő környéki.. na de mindegy én nem vagyok oda érte
Azhát! A nővére volt az egyik nagy szerelmem...bölcsiben!
igazodott a talajhoz !
a sóderklubbos ?
Meg a zelsőgumi is lapított!

Jófej kölök, heverem nekem!
pápárárárárá
Most mit vered magad! MI?
igen és mivan ?
én se
Háth a borra is meg a jó házi pálinkára is azt mondják, hogy kis mértékben orvosság... Te nem tudom melyik kategóriába tartozol
akkor nem sokáig
Ááá nyugi nempara majd életed végéig emlegetni fogom
csörgött zörgött, meg nem volt alapjárat.. de már megbántam hogy nem ajánlottam fel !
nemvan semmi!
majd nyáron ha bejön az élet regisztrálok én is. persze először a vendégkönyvbe megírom hogy egy tuskó kretén vagyok, és vegyenek fel, mert ha nem akkor befordulok! szóval majd valami szívszorító történettel fogok előállni ! én mint vidéki suttyó napszemcsiszmájli meg szomorúfej.. ma se hopp héjj . . . pipamocsok. tegnap tanultam ezt a szót.
Hááátt! Akkor igérted, hogy kipróbálhatom :( de nem lett volna jó taknyon motorozni, pedig életreszólé élmény lett volna a pici XT után egy nagy sárgarépával motorozni :( Mostmeg, csak akkor próbálhatom ki, ha tudok magabiztosan egykerekezni... és plusz előny ha kormány és semmi egyéb nélkül is megoldom?! Jól mondom? Vagy van már futómű?
Értem én, hogy villanymotor! De mi hajtja?

Amúgy ahogy Szandra mondja, tag csak mióta leállt a szerver és költözés volt lemaradt... egy haverja vett egy szürke monstert, vele motorozott szezon végén sokat!
ez a képed egy szép emlék működött a labanc
nem az ! A SÓDERKLUBBOS pecsfejű !
Nade ejnye... osztálytársad volt 4 évig...
szerintem az egy látens buzi.
Meg a sóderklubba is van! De neki nincs lényzöld bandit!
Egészen pontosan KIKAPARGATJA szépen lassan, indokolatlan élvezettel a tekintetén!