Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sem................ ennyi............ mondjuk nálam vérvonal...........kérdése.igy se volt nekönnyü.....de megvan........
16 éves korom óta dolgozom. Nincs benne ajándék pénz, vagy anyuci megtakarítása.
hallod dzsigolo..teeeee nök bálványa..............
fölső zsebben volt,a kabátban... ment vele pár bordája is meg miegymás
azért 24 évesen moster..................az valami.....................bezzeg a mi idönkbe......... igaz zsooti apos...?
Fíling
monster.........
jer msn vannak dolgok........
Azért, ha a fogó ráállt volna a brére, akkor már csak eunuk melója lenne a haverodnak:D
kombinált fogó,nem harapófogó! olvassál rendesen,mert kitiltatlak a fórumról!
apos szotyi jány? ez igaz? harapofogo? nem semmi vagy te............nök bálványa......
sorry.....................
akkor te még jól jártál.... egyik haverom akkorát esett motorral,hogy eltört a zsebében a kombinált fogó
sztem bárki ... de különösebb ez a téma engem nem izgat egyáltalán....
A patakon átkelés izgis lenne hóolvadás után . Tavaly akkorát estem, hogy a fém termosz elrepedt a hátizsákomban
Nyugi, addig még visszajön a tél
az aki kifujná az orrod.......a hegyen.........s nem csak neked.......de
Akkor január végén jó lesz a sárban kajtatni 35 km-t... Mondjuk addig még van két hét.

Köszi a válaszokat!
holnap válasz de nem sok remény a hora.........
szegény kislány derekán mi van kinőve?
Kékesről nem tudok nyilatkozni,de én Bánkút alatt dolgozom, és kb kétszer olyan gyorsan olvadt el ott (az ott szerephez jutó napfény hatására) a hó,mint a mindig taknyos,ködös völgyben,ahol lakom. Ott hétfőn már alig találtunk egy egy hófoltot,míg itthon még mindig van hó itt ott...
bevesztek a csapatba?
olvad......................de holnapra többet tudok ..........megyek a hegyre...........