Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ghoostnak igaza van....sajnos ezek a kilátások....
Ok apuka....... ha nem jön közbe semmi......megyek...... ha gondolod összefuthatunk.
remélem nem .... mert akkor kibaszottul ideges leszek h elkottáztam magam .....
nekem fél4ig meló.kaja,öltözés,tankolás...5előtt akkor se érnék ki,ha megint a hátizsákban vinném a rendszámot...
Csütörtöktöl esö ......állitolag........
Remélem gyorsan végzem a meloval,s olyan 2-3 körül.mert még akkor jo a klima,meg stb...........médiasztár?
holanp ezer a dolog majd....
csütörtökönlesz egy kis light melóban... úgyhogy aztán rock 'n roll
gyanítom,hogy te több jányt tudnál hozni.... ...ilyen népszerű médiasztár,mint te de azt nem írtad,hogy mikor gondoltál menni..
szasz apuka...........gyüssz? jányt is hozd............
hány óra felé mész ki kaszkadőr..?
HOLNAP.................?VALAKI?.......... SOLIK teso.Ha olvasod......S csinálunk olyat mint 2 hete............
LÁnckereket raktunk kissebet előre.Az a buzi patentszem nem lett jó igy sztenderen maradt a kawa.Mentem volna én de apám komárját nem merem elkötni füreden megragadna a dugó.Vagy még hamarab.
Hát eli ha fent leszel majd dumálunk.
Örülök neki, hogy rendben van...akkor lehet csapatni ... régen dumáltunk... lesz még jó idő
-1+2 ?
ÁTTÉTELEZTED?
Szevasz áki. elkoboroltam. mizujs a vassal?hétvégén hiányoltunk............
Hát most oké minden,Misi rendbe vágta.Nem sok időm van bütykölgetni,Misi meg ráért és mondta szivesen elbütykölgeti
Kicsit leáttételeztük,hogy jobb legyen,elég jól sikerült,Remélem még kicsit huzza az ősz és lesz alkalmam menni a hegyen.Remélem összefutunk:)
Hello Ákos! A gépezettel mi a helyzet, minden oké?
Szeva Ghost!
Ej hova mégy mán azzal a gixer-rel?
éjszakára nem kell napszemüveg.....
good night........... mindenkinek..................
Szépeségesek!

Elköszönök..jóéjt nektek!
így igazi Tündér :) büszke lehetsz rá :)