Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondtam már neki,majd egyszer csak azt hallja ha meglesz a jogsi,hogy hoppáá Linduka kiment a kapun...
Akkor hozd ki az ezredest Hátha nem veszi észre Attila!
olyan egy körül érkezünk ! én nem nyeltem le semmit....
Chriss!Holnap megyünk együtt a hegyre ?
Egyébként erre már szakadozik.Lehetne menni egy karikát,de már lenyomtam egy jó hideg sört Holnap mikor jöttök?
hát én is ebbe bízom...
Csaó!Hát sajna igen De talán holnap
Halloka..hát ilyen időbe csak a cyyyber marad ...
Na szép napot mindenkinek!Látom már lázasan terveztek! Tacsi bácsi akkor itt is kívánok nektek sok boldogságot és egészséget!És még egyszer GRATULÁLOK!
Na lépek!Majd holnap kint megbeszéljük fixre!Többség dönt!Mi megoldjuk Szikrával!Na csákány!Vár a hideg sör!
Nekünk is mindegy...ugy is jó ha mindenki aki jön az beadja!Csak el kell dönteni ki mennyit szán rá,meg mit szokott inni!A hús az adott,ugyhogy a mellékesekre kell csak költeni!
nekem is 8,csak hogy mégis mire számítsunk!
Oké,Nekem mindegy
Ketten megelőlegezzük,aztán mikor buli van akkor mindenki beadja!
hát megbeszélni hogy hogy lesz!én is erről beszélek..
ki mit visz,vagy lové..vagy mi...
Meg a pénzt is jó lenne összedobni!
Nem várhatjuk el,hogy Szikra álljon mindent!
Autóval,mert iszunk!Aki nem iszik az jöhet motorral is!A kaját meg a piát megvesszük,ha nektek jó....mindenki elmondja mit szeretne,és akkor szétdobjuk az összeget...majd ugy csináljuk hogy jó legyen...találjátok majd ki,ki mennyit szán rá fejenként!
nem igaz.... nagyon is h nemvagyok ghost....

de most megyek veterán autókat lesni .....

estig pussz everybodry
meg jo volna megbeszélni,hogy mivan!hánykor,mit vinni,meg mivel menni..nyyaah ilyen kis apróságok!

VIK! háááámmár,jovolna látni,mert Te is kezdesz el gósssztosodni!
Jól van,csak mindenki időben jelezze,mert nem utolsó pillanatban akarunk szervezkedni,ugyhogy jövő hét vasárnapig mindenki döntse el hogy jön-e...jó buli lesz azt garantálom!Szikrának kiszívjuk a vérét!

nem tom még de ha úgy alakul jelzem....
feleslegesen még nem írom fel magam a listára...
Viktor te jössz a 10-én?
Most is kint van az udvaron.
Ma már 25percig
Óvatosan előttünk
Bár bírja a hangokat.
Na jól van! Te is az vagy!