Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lerendezem gyorsan a családot,oszt megyek.

láttam már egy garniúra babakocsi gumit elkoptatál

Vasárnapi "családi" programok...na jah,no comment!
Az a legrosszabb mikor menni kell a kötelezőre,közben meg tudod hogy a többiek meg kint vannak....ááááááá utálom én is!
De én is az vagyooooook
Éjszaka alszik
Van "gond" azért nem kevés, de bírjuk
Az oké,csak tudni kéne fixre,mert úgy kell vásárolni.....Most bejelentkeznek 20-an,és csak tízen jönnek,az pipa mindenkinek...
Most nem melózom,...majd a jövőhéten,hétvégén.

Szerintem megyek ha nem esik.Csak most megint hivatalosak vagyunk egy családi rendezvényre,....nem sok kedvem van menni.
Úgyhogy most megy a"harc"ezen a témán.

De kint leszek,csak ne sessen
ühüm..Misiék ugy tudom jönnek.. Lapesz is mondta..Igazábol mindenki mondta,az hogy nem irták fel,az tényleg nem jelent semmit..! holnap beszélünk ugyis rola,de nem kéne az esső...
Há nem tudom mert eddig mindenki jönni akart,most meg annyian vagyunk amennyien az eseménynaptáron bejelölték magukat...mi sokkal több embert számoltunk Szikrával,de végül is leszünk páran így is....Még nem jelzett Vik,Elissa,Misiék,Ákos,Lapesz,stb stb(bocs akiket kihagytam...
..akkor hasonló van Nálad is... brrrrrrr....holnap gyüüüssz? vagy melo van a hétvégén?
Szia!
Nem sok,.....unalom
Hali Chriis..helyzet?
Norbi,alakul a buli szervezése?
Na ezért nem iszunk mi már sosem! Az asszony üzeni,(meg én is)hogy nagyon cukipofa! Nem az apukára gondolunk!
Gratula mégegyszer! És nyugodt baba?olyan éjszaka alvós.....?
Szia Linda!
Minden okés és hát így jártam
Hello Tacsi!Miujság van otthon?bééébiibogyó?
Ügyesen. Óvatosan. Nagy gázzal
Na én megyek csapatni.................. olyan nembánosan.......
Te hatvani vagy?
nem rizikoztam én sem.most nézem a gp-t inkább.aztán nem tudom.de mocorognak azért a mocik.ugy hallom. de inkább a bokorugrakat látom mozogni.