Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ?Voltál kint?
MOTORRAL NECCES A DOLOG. OOOOOOOO a nyalokás jol megy
Nem tudom....itt filózunk hogy mi legyen....hát motorral nem igen hiszem hogy megreszkíroznám.
MEGY A GP.
TI MENTEK?S MIVEL?
Este kilencig! !Rajta van az eseménynaptáron....
Itt is hol csepereg az esö,hol nem.de elvan borulva.talán holnap jobb lesz.bár,tapasztalatbol mondom,mikor nincs fent a hátso ülésem,sosem ázom el.viszont akár hányszor feltettem,mindig......... amugy is egyszemélyes a gixer........... nem tudom meddig tart hatvanba a fighter show.
hát ez az...mivel nincs motoros idő,hát hol vannak a többiek?
Mi ez a csend?Mi ndenki bevállalta a Mátrát?
Veled tartok....
Nálatok is lóg a lába?Menni kéne Hatvanba....max elmegyünk kocsival az asszonnyal....
megyek megiszom a koffíímat,hátha addig higgadok! arrol nem is beszélek,hogy július lesz,azt majd megfagyok.....
Spórolunk legalább...az áram olcsóbb mint a benzin!
de az ilyen gyomorult időtöl már lassan az is kiburjángzik...
Télen otthon ülsz,de mostmár nyááááááron is?
Itt sem esik,söt próbálkozik a nap is széttolni a felhőket...jó volna du.menni...
Neked nincs is tököd!
haligali...hát az időt lesem egyfolytába.itt nem esik,de várható! a tököm kezed tele lenni...
Szevasztok Papírkutyusok!Mi a pálya?Lesz ma motorozás vagy marad a netezés? Egerben mindjárt kisüt a nap!
akkor irány dél . én még reménykedek a holnapi jobb időbe.
Mint ahogy eddig is csinálta....a szemét! El kell innen költöznünk délre... Júniusban összesen sikerült ha 1000km-ert mennem akkor sokat mondtam...
dkeszin csöpörög
sziasztok !
itt Vác is meg az egész dunakanyar felhőbe van. lóg az eső lába
És majd figyeld hogy hétfőtől péntekig majd lefog rólunk rohadni a gatya a melóhelyen, és hétvégén meg beköszönt a tél
Miért?Pesten mi a pálya?Gondolom ott sem süt?!
Én is hason véleményen vagyok!Nem igaz hogy mindig hétvégén szórakozik az idő... Menni akartunk Hatvanba Steetfighter versenyt nézni,de így bukta annak is!