Szió!Hát ezt a részt tényleg jól kell ismerni,hogy megúszd egy felni csere nélkül.Csak a kilátás miatt álltam meg.Nekem nagyon tetszik ott a táj.Egyébként aki arra szokott menni azt mondja,hogy többet arra nem megy.(igaz Chriss? )Na végre beszéltem Ghoost-tal az első 4D-s találkozásunk volt
Hallóka! hát bocs a lassabb lejutásért,de még uj volt a másik rész nekünk.. Rc! Te hogy bírod azt az utat hazafeeelllé? ffuhh.. azt hittem felrobbanok már..és bocs hogy nem tudtam miért állsz meg! legközelebb figyelmesebb leszek
Hát gyerekek, elvitték a jó SP-met . Rohadjon meg a válság meg hogy nincs meló, ilyen motorom az életben nem lesz többet. Egyelőre fogaskerekes VFR800-ban gondolkodom (a markazi Joki és Zsuzsi 800-asa lesz a nyerő ha eladják), VFR-em már volt kettő is (750-es), nagyon jóféle technika, igaz elég lájtos lesz az SP után. Na éppen ezért fordult meg a fejemben még valami jóféle 1000-es Fazer, azért az egyesíti az erőt és a kényelmet, és talán asszonypajtást is rá tudnám venni a motorozásra, azon kényelmesen el tudna ücsörögni. Na majd meglátom, addig is vadásszátok a kanyarokat helyettem is, jövő hétvégére talán már sikerül beújítani valami gépet!
Rc! nem is foglalkoztunk vele,mert a haverunkat keresve indultunk mi el,de nem taléltuk nem tudtuk hol hagytuk el,és egyikünknél se volt telo..
Neked még soha nem mondták, hogy nem illik edzőcipőben és farmerban motorozni a Mátrában?
Igen az a hely gyönyönnnnyű,tavaly megálltunk mi is.Nagyon szép.még fotozkodni is..
olaj , kavics, vízátfolyás egy nagyobb Miskolc előtt
...de klassz volt
te merre voltál,hol,kikkel?
Láttam kerestél, nm volt kéznél a
Merre voltatok?
Hát gyerekek, elvitték a jó SP-met . Rohadjon meg a válság meg hogy nincs meló, ilyen motorom az életben nem lesz többet. Egyelőre fogaskerekes VFR800-ban gondolkodom (a markazi Joki és Zsuzsi 800-asa lesz a nyerő ha eladják), VFR-em már volt kettő is (750-es), nagyon jóféle technika, igaz elég lájtos lesz az SP után. Na éppen ezért fordult meg a fejemben még valami jóféle 1000-es Fazer, azért az egyesíti az erőt és a kényelmet, és talán asszonypajtást is rá tudnám venni a motorozásra, azon kényelmesen el tudna ücsörögni. Na majd meglátom, addig is vadásszátok a kanyarokat helyettem is, jövő hétvégére talán már sikerül beújítani valami gépet!
Császtok!
Brühü-brühü, viszlát Espékettő!
Lesz még holnap is, mert mennénk fel holnap. Végre össze tudtuk hozni, és akkor FÚÚÚÚÚTÓÓÓÓÓVEEEERSEEEEENY!
Bravó
tudtátok h futó verseny van a mátrába?
hosszú kocsi sorok fakabát..
de sok a motoros is akik messziről jöttek hiába
webkresz
Ne is törődj vele.