Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ohhh mááár,tényleg ..basszus ez eszembe se jutott...
nyami...
Lehet,hogy találkozott Ghoost-tal
Így simán lecsúszik a Magnum Gold
Szió!Hol láttál Tacsi bácsi?Egyébként olyan meleg volt,hogy nem bírtam volna bőrben lenni!Igaz Lapesz?
Kb énis...erre a célra tökéletesen megfelel...

Rc! nem is foglalkoztunk vele,mert a haverunkat keresve indultunk mi el,de nem taléltuk nem tudtuk hol hagytuk el,és egyikünknél se volt telo..
Na megkaptad az ezredest hazafelé?
Én a bőrben most leadtam v 2kilót
Zoltán,
Neked még soha nem mondták, hogy nem illik edzőcipőben és farmerban motorozni a Mátrában?
Jól tetted,ügyi vagy!
Lapesz itt vagy?Állítólag mértek Parádon.Remélem nem mentetek gyorsan!
Látod lassan de mindenki megismeri..Über brutál arrafelé...
Igen az a hely gyönyönnnnyű,tavaly megálltunk mi is.Nagyon szép.még fotozkodni is..
Este elnéztem a Lillai szakaszra...egyedül...gyakorolni...
olaj , kavics, vízátfolyás egy nagyobb Miskolc előtt
...de klassz volt
Szió!Hát ezt a részt tényleg jól kell ismerni,hogy megúszd egy felni csere nélkül.Csak a kilátás miatt álltam meg.Nekem nagyon tetszik ott a táj.Egyébként aki arra szokott menni azt mondja,hogy többet arra nem megy.(igaz Chriss? )Na végre beszéltem Ghoost-tal az első 4D-s találkozásunk volt
hááj..Igen délelőtt,hogy mit tudsz a szlovákiai túráról.. aztán meleg is volt ,nem indultun oda ,felmentünk a hegyre.
te merre voltál,hol,kikkel?
Hello Linda!
Láttam kerestél, nm volt kéznél a
Merre voltatok?
Hallóka! hát bocs a lassabb lejutásért,de még uj volt a másik rész nekünk.. Rc! Te hogy bírod azt az utat hazafeeelllé? ffuhh.. azt hittem felrobbanok már..és bocs hogy nem tudtam miért állsz meg! legközelebb figyelmesebb leszek
Áve Cézár!

Hát gyerekek, elvitték a jó SP-met . Rohadjon meg a válság meg hogy nincs meló, ilyen motorom az életben nem lesz többet. Egyelőre fogaskerekes VFR800-ban gondolkodom (a markazi Joki és Zsuzsi 800-asa lesz a nyerő ha eladják), VFR-em már volt kettő is (750-es), nagyon jóféle technika, igaz elég lájtos lesz az SP után. Na éppen ezért fordult meg a fejemben még valami jóféle 1000-es Fazer, azért az egyesíti az erőt és a kényelmet, és talán asszonypajtást is rá tudnám venni a motorozásra, azon kényelmesen el tudna ücsörögni. Na majd meglátom, addig is vadásszátok a kanyarokat helyettem is, jövő hétvégére talán már sikerül beújítani valami gépet!

Császtok!

Brühü-brühü, viszlát Espékettő!
Azért csak kievett a fene engem is szlovákba. Már csak merő írígységből is. Bizonyíték a galériában.
FÚÚÚÚÚTÓÓÓVEEERSEEENY?
Lesz még holnap is, mert mennénk fel holnap. Végre össze tudtuk hozni, és akkor FÚÚÚÚÚTÓÓÓÓÓVEEEERSEEEEENY!
Bravó
hali...
tudtátok h futó verseny van a mátrába?
hosszú kocsi sorok fakabát..
de sok a motoros is akik messziről jöttek hiába
Kiváló dolog a kerti zuhany (is)
Én is majdnem megbuktam gyakorlásilag:
webkresz
Ne is törődj vele.