Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abban nálunk sem volt hiány
Misi- szomorúan olvastam a történteket...reméljük hamar rendben lesz a gép
Jó kis du-án volt
Mert kiváló társaságban töltötte az idejét
Téged az ember Miért nm jöttél fel a többiekkel Házára?
Haza értem
Debiz-a... A motort fenn hagytam a fenti büfénél,aztán lenéztünk az alsó büfékhez,dehát ez nem a Mátrai brigád volt.(vagy egyrészt mégis?)Csak nem megbújtál ott az arc slickes katasztrófatúristák között? Én a kisebbik fiammal voltam.
szökék.s arcos volt a társaság kicsit.S mind Sllick-el,ha jol emlékszem.S majdnem csattantak,azt mesélték.S bejöttek a büfékhez.Te nem ott voltál?
Ez őskövület,88-as. 130-ért vettem,mostanra600 fölött jár három év alatt. Ja,és 11-et eszik. De amit nyújt érte,,,dehát neked nemigen kell ecsetelni. Ja,ez is eltört,de egy iggen jó kezű haver megjavította.
Mikori az rgv?Volt egy 95ös nekem is,de annak már egyoldalon volt a kipufogó,meg banán lengővilla volt benne.Sokat kinlódtam vele,de iszonyat mint ment.Leszakadt a power szelep,szétb....a a hengert dugót.Megcsináltattam és el is adtam.
Mikori az rgv?Volt egy 95ös nekem is,de annak már egyoldalon volt a kipufogó,meg banán lengővilla volt benne.Sokat kinlódtam vele,de iszonyat mint ment.Leszakadt a power szelep,szétb....a a hengert dugót.Megcsináltattam és el is adtam.
Akkor meg hogy a picsába kerültük el egymást? Ők voltak azok, a mutatós utas(ok) megvan(nak) nekem is.
akkor lehet öket láttuk.Mondtam is,hogy R1 találkozo volt.Annyi volt belölük ott.S volt két mutatos utas.
Nekem nem volt szerencsém értelmes brigáddal összeakadni,valami Pestiek voltak ott,vagy 6 motorral,de nem érte a földet a lábuk. Sőt,még csajok sem nagyon voltak. "Csak" tűzoltók. Vágtak össze vmi útra dőlt fákat.
Lilafüreden,hogy voltunk hétvégén,ott is volt látnivalo.S mocisok is.(csajok utasként.megfelelö airbag-ekkel)
még nem.
Ghost! Ha a Bükkben jársz,nézz be Bükkszentkeresztre,a temetővel szemben lévő "fa kocsmában" is jó kis pultos hölgyet találsz. (remélem ha kettő van,nem egy bányarémet találsz ott)
Sehun Senki?
Sziasztok.
Ha valakinek kell bovden ilyesmi szóljon,most voltam pesten,vittem a kilométer spirált,10 perc alatt a régi mintájára csináltak ujat.2500é
házzal 4500 lett volna,aszt mondta a srác,bármit letudnak gyártani.
Szia Missi,szétkaptátok már az r1et?
igen majd el ücsörgök a púpon.
a másik oldal a szokásos.
Akkor már csak át kell menni a másik oldalra.
5-kor én is kimegyek , fönt találkozunk .
én ma 5től leszek fent!
Hát zsiványok van olajcsik sásto után. a bércig.de jo vooooooooot csapatni. füreden a büfés csajszi is ütös vot