Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol mondod.s ajánlatos visszahüteni a motort.nem rögvest leállitani.
Ezért lesz a termosztátom kifúrva.
Forogjon a viz mindig.
Ezzel ártani nem ártunk neki,max egy kicsivel tovább kell járatni,hideginditásnál.
Szeva Hombre
Jó estét !
Ami késik...nm múlik
Szíves örmest Szép hölgyem! Egyszer Ti is elnézhetnétek arra a részre. Tavaly csináltak egy csomó új utat azon a vidéken.
Köszönjük az információt
Hengerfejes akkor valóban? Olyan nem okozhatta, hogy a 85-95 fokos vízzel megálláskor simán levetted a gyújtást? A kawán mindig bekapcsolt a venti, kulcs nélkül is, de az R1-et tervezőket nem zavarta, hogy a leállított motor vize lazán felszalad 110+ fokra, csak gyújtáson kapcsol ventit. R1 topikban írták igen rég, hogy érdemes gyújtáson hagyni, aztán, ha már hűl a víz, beindítani, hogy a vízpumpa megforgassa. Bocs, ha semmi újat nem mondtam...
Ez egy jó kis túra lesz.
Ma mondták a híradóban,h már nincs elvágott település az országban, Hát ez majd holnap kiderül. Az bizti,hogy Edelényen már át lehet menni. Nekem igen nagy kedvenc környékem,jobban szererem ,mint a Bükköt.
Azon a részen mennyire katasztrofális a helyzet vízügyileg?
Okéjs, kösze
Holnap megyek én is a határ felé,deSzendrő és Perkupa felé,aztán Jósvafő,Aggtelek,meg haza. Ezzel sztem a járarás felén túl is leszek.
Előbb v utóbb csak tudsz .Csak ne robbanj fel.
Vanmié'
jahhhhhhh énkérek elnézést....
Kevered a szezont a fazonnal.
Akkor még csak haza felé tartottam.
Az korábban volt
Itt lesztek a kertek alatt,én mag még mindig nem tudok "tempót" menni. Felrobbanok.
csak 2szer szakadt meg a vonal.... vagy álmodtam ?
Rákóczi MOl Bánréve Tornala Dobsina.
Még Ő sem
Miért ne lett volna?
Én is voltam fönt 6-kor ,senki sem volt se lent se fent.
csak térerő nem vót....
na ne bicajozd le az én kis R6osomat mert leszétesikszerezem a motorodat...
nem tudom még mi lesz hónap