Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még kap egy karbi szinkront,beleteték a dynojetet,és kis utómunka,végre felteszik a kormánygátlót,meg vasárnap elszakadt a kilométeróra spirálom,de pesten legyártják.
Nézem bérc egyenes 120,hu mondom mi van ettől azért jobban megyek
De már nagyon penge lesz,10éves szegény,de imádom
jo az.én tavaly,haver Simojával nyomtam börbe,a Mátrában.
Kawáddal mi van?
Simán a spidibe nyomnám.Fater kitolta a komigót a multkor pont ott állt a ninja,mondom a szine jó.Nem adja oda mert 15évesen kerültem vele egyet elszakadt a gázbowden,a lánc,és az ugratástól behorpadt a sárvédő.Levagyok tiltva azóta róla.Tehetek én róla hogy nembirta?
De kapott uj bowdent,patentszemet,a sárvédőt nem sikerült kikalapáni,az buktatot le.Mert elkérni elfelejtettem.Volt egy trofi is a garázsba,örüljön hogy a kicsit vittem el.Szép ződ volt
Egyszer poénból kijöhetnél vele!De természetesen teljes harci díszben!
az nem jó...sajnos!
Nekem berénybe faragják a gépet,lassan kész lesz és csak tankolok idén.Majd szombaton hozom el,de már csütörtökön hivom hogy hogy áll,nehogy 7végére motornélkül maradjak.
Max apá komárjával döngetek,
Ződ az is
de lehet füredre már tolni kell,kevés a paripa
Van aki még Vasárnap is(sajnos)
van aki melozik szombaton is?
nekem a szombat olyan 1től jó.sástón lehet bérelni a kempingbe faházat,de hogy milyen aszt passzolom.
Hát ez az!
nem tudom nem vagyok ott ismerős! de utánna lehet nézni.Inkább a kérdés az ki hogy ér rá....?!
Mátrába kellene..stilusosan..meg mindenkiek az van közel!
sásátón vannak pl ....
és esetleg a Campingben lehet biztso bográcsozni ....
Velencei tó 1 hétvége?Ott lehet ereszd el a hajam.Tuti megörülnének ennyi motornak.Családosok hozhatják az asszonyt.Én egyedül megyek,két személyel többet eszik a kawa,majd mazsolázgatok a helyiekből
Hello jól főzöl?
Ott voltam én is csak egyéb elfoglaltság miatt léptünk olyan 4fele.
ilyen kulipintyók nincsenek ott a közelbe?
nem drága,occsó..csak feküdni lehessen...
És minden motoros a vendégünk.
veled nem taliztam Vasárnap..te valahova elcsusztál...
Mátraháza parkoló,a bogrács elrotyog,motorozhatunk közbe.Fa van az erdőben,én szerzek vizet
Jó csak vicc volt!
Busszal? Akkor inkább ott alszunk!
..nem hiszem....