Köszönöm, írtam, nekik, de semmi válasz. Ugyanígy mastek... Persze tudom van ott mobil is és elfoglaltak. De nem is azonnali választ szerettem volna, meg egy kis diskuzust arról, hogy milyen aanyagok vannak, mit ajánlanak mondjuk a géphez. De gondolom erre idő és energia nem marad. Így majd marad a telefon. Egyenlőre leömlőt keresek hogy a dobot legyen mire feltenni. Két könyököt már szereztem, de arról meg a közösítő hiányzik... nem gondoltam, hogy ez ilyen bonyolult. Bontanak két olyan motort amiről jó lenne a rendszer, de a gyári dob nélkül nem adják oda. Majd meglátjuk mi lesz.
Rendszert szeretnék cserélni KTM exc 525 RFS blokkos motorra. Nem nagyon találkok sehol. Van leömlőm gyári, de nincs jó helyen a csavarmenet, valamint elég rozsdás.
Szóval szeretnélk leömlőt és dobot a végére. Tud esetleg valaki használtan valamit ami jól mélyen szólhat, esetleg leömlővel együtt? Vagy egy jó tipp, hogy ki aki tudna nekem gyártani ilyen rendszert?
Szép, sérülésmentes állapotú Mivv GP kipufogó dob párt keresek! Elsősorban szép állapotú finster dobjaim beszamitasaval de nem feltétel. Titán,carbon,bármelyik érdekel!
Ajánlatokat a: getom86@freemail.hu címre várom képekkel és ár megjelöléssel!
Köszönöm, írtam, nekik, de semmi válasz. Ugyanígy mastek... Persze tudom van ott mobil is és elfoglaltak. De nem is azonnali választ szerettem volna, meg egy kis diskuzust arról, hogy milyen aanyagok vannak, mit ajánlanak mondjuk a géphez. De gondolom erre idő és energia nem marad. Így majd marad a telefon. Egyenlőre leömlőt keresek hogy a dobot legyen mire feltenni. Két könyököt már szereztem, de arról meg a közösítő hiányzik... nem gondoltam, hogy ez ilyen bonyolult. Bontanak két olyan motort amiről jó lenne a rendszer, de a gyári dob nélkül nem adják oda. Majd meglátjuk mi lesz.