Sziasztok!
Van egy eladó komplett Bodis 4-1-be kipufogórendszerem Kawasaki ZZR 1400-hoz. Egyenlőre ilyen képem van, hamarosan lesz több kép is.
Érd. email: sifib@freemail.hu
Tel: 30/6444680
A kipufogóban lengő gázoszlopnak van egy szívó hatása. Ha lerövidíted akkor a szívó hatás csökkenni fog! De a tied a motor magadnak teszed vele amit teszel.
Silencert hol érdemes venni / csináltatni? Egy SV650-en van egy Raptor dob, arra kéne. Martinnak írtam, nem válaszolt, így minden eshetőségre nyitott vagyok :)
Sziasztok, még mindig keresek, két darab sportdobot Kawasaki Z1000 2004 hez, vagy 4in1 komplett rendszert.
Csak Slip-on megoldás érdekel, kultúráltan megviselt darabok is szóba jöhetnek.
Ha valakinek van, kérem ne tartsa magában!
Urak
Szerintetek a karbon matrica bírja a kipufogódob hőjét,vagy pillanatokon belül felgyújtja a motort?
Elvileg 140 fokig hőálló,csak nem tudom a dobnak mennyi lehet az üzemi hője.
Van egy eladó komplett Bodis 4-1-be kipufogórendszerem Kawasaki ZZR 1400-hoz. Egyenlőre ilyen képem van, hamarosan lesz több kép is.
Érd. email: sifib@freemail.hu
Tel: 30/6444680
Azt szeretném kérdezni, hogy miben befolyásolná a motor működését, ha a nem gyári kipufogómat kicsit rövidebbre vágnám?
Silencert hol érdemes venni / csináltatni? Egy SV650-en van egy Raptor dob, arra kéne. Martinnak írtam, nem válaszolt, így minden eshetőségre nyitott vagyok :)
Atesz
Ha még aktuális akkor le tudok gyártani ilyen formájú dobot, jó áron, ha érdekel akkor dobj egy mailt
Csak Slip-on megoldás érdekel, kultúráltan megviselt darabok is szóba jöhetnek.
Ha valakinek van, kérem ne tartsa magában!
Köszönöm!
Meg van még?
Szerintetek a karbon matrica bírja a kipufogódob hőjét,vagy pillanatokon belül felgyújtja a motort?
Elvileg 140 fokig hőálló,csak nem tudom a dobnak mennyi lehet az üzemi hője.