Tudod Ice, egy barátom egyszer azt mondta nem szabad lesüllyedni arra a szintre ahol ezek az emberek vannak,mert ott ők győznek igaza lehet
Mindenkinek jó motorozást
Itt a katonai zöld, amivel boldog emberünk távozott!
A Pacsirtamezőn már meg is fáklyázta, nem bírt ellenállni! Nem kell mondja, db killer nélkül mennyire szépen muzsikált!
Gondolom hazáig vigyorgott! Mondjuk van mire........
Szia! Egészen biztos, hogy valahol "elsokall" üzemanyagból a géped. Valószínűleg a fordulatszám skála több pontján is. Néhol meg kevés neki az üzemanyag. Megoldás CSAK a fékpadi beállítás a programozható befecskendezés állítóval (pl. Power Commander) lehetséges. Nem kamu, nekem is van, és bár méregdrága, de szerintem megéri... Db killer kiszereléstől persze hogy kevesebbet fogyaszt a géped, hiszen gondolj bele: a túl sok benzinhez több levegőt juttatunk azáltal, hogy csökkentjük a folytást a kipufogóban ( a hengerben növekszik a légáram), azaz egységnyi munkavégzéshez kevesebb üzemanyagra lesz szükség a többletlevegő miatti tökéletesebb égés miatt. A valahonnan feltölthető map térképek csak arra a motorra ideálisak, amelyik akkor és ott lett beállítva. Mivel két egyforma motor nincsen azonos típuson belül sem, ezért csak megközelítőleg lesznek jók ezek a beállítások. Remélem előrébb vagy ezektől az infóktól...
Sziasztok! Triumph tiger 800-am van, és Bodis penta-tec nevü kipufogó van a gépen! Nagyon szép a hangja meg a kezdeti felszerelős probléma is meg lett oldva, viszont azt vettem észre hogy hidegebb időben történő indításnál nagyon kormol tőle a gép. A szervízben tettek fel az sportdobhoz való üzemanyagtérképet lehet hogy kicsit túl gazdagon kapja az anyagot és azért, van. Igazából füstöt nem látni már meleg motor melett, csak sokszor tisztításnál veszem észre hogy a motor hátsó részét összekormozza.
Az lenne a kérdésem hogy édremes e ezekkel az " ecu map"- okkal foglalkozni vagy egyszerűen vissza kell rá tölteni a gyári programot és akkor talán a kormolás is megszűnik?
Valamint a múlt héten kivettem a db killer-t belőle, és úgy vettem észre mintha azóta kevesebett fogyasztana, ez lehetséges vagy csak véletlen?
Hiába fűnyírós..kezd suzuki lenni
Aki korpa közé keveredik....(ezt is egy barátom mesélte )