Hol laksz?
Székesfehérváron a Segesvári utcában az ALU-KO KFT-nél csinálnak! Olyan méretben amilyenben szeretnéd!
Pl: 120 mm átmérőjű saválló csövet 0,8 mm falvastagságút 50 cm hosszút kb 2500-3000 ft ért csinálják meg!
a bricoba láttam, de biztos van a többiben is. a kályháknál, tűztérbetéteknél keresd, rozsdamentes kémény bekötő cső. nem emlékszem mennyi, de nem egy olcsóság. talán olyan 8ezer volt amit láttam, de mérettől függ...
az jutott eszembe, hogy én most csináltam a kandallómat és annak a kéményét. a brico-ba láttam kémény füstcsövet, ami rozsdamentes acél. többféle méret van, amit néztem az 180mm átmérőjű. úgy látom a tiéden pop szegecselve van, azon talán könnyű lenne kicserélni, ha jó a méret, kívülről meg polírozni...
Szeva! A motorommal elcsúsztak, és a kipuffogó külseje is csupa karc, meg az alja meg is van rolytolódva. Ki kellene cserélni a külső borítást. Saválló lemezből gondoltam csinálni egyet, de nemtudom a környéken hol tudnák ívhajlítóval megcsinálni. Nem tud valaki segíteni, hogy lehet e kapni valami külső borítást kipuffra, vagy valami más megoldást a problémámra?
Érdeklődni szeretnék csak, még tájékozódom, mert a motor sincs még meg, hogy GSX-R 600 K8-asra milyen dobok vannak? (csak hátsó Slip-On-ok) Milyen árban itthon és itthontól távolabb?
Legfőképpen carbon dob lenne jó és minél rövidebb, de olyan ami a rendes, erediti dobhoz hasonló felfogatású.
Leo Vince (SBK FACTORY EVOII CARBON W/ CARBON END CAP)(ehez hasonlót , AKrapovis, Yoshimura ( TRC Slip-On)... és ezekhez hasonlók...
Szóval milyen árvban vannak, lehetőleg árral, még csak nézegetem és érdeklődő szinten vagyok
Magyarországon hol lehet árlistát elérni a Leo Vince dobokra és a többire is...? (Tudom a pardi forgalmaz Leo Vince-t, de nincs árlistájuk jelenleg neten)
A csatolt képek között a 3. kép egy Taylormade dob, valaki ismeri? Mennyit kóstál egy ilyen?
A tájékoztatást előre is köszönöm.
(Az 1. képen az LV Factory EVO van, aminél van rövidebb is, olyan mint a 2. képen, csak karbonban, ez tetszik)
Most bontottam ki rendelésre hoztam DUCATI 1098R-RE
ZARD ULTRA COMPETITION SYSTEM . Mit mondjak, ha ugy szól amilyen brutálisan néz ki akkor nem lesz vele gond
Melyik dob szól jobban? A rövidebb vagy a hosszabb?
http://www.kemenytechnika.hu/
Székesfehérváron a Segesvári utcában az ALU-KO KFT-nél csinálnak! Olyan méretben amilyenben szeretnéd!
Pl: 120 mm átmérőjű saválló csövet 0,8 mm falvastagságút 50 cm hosszút kb 2500-3000 ft ért csinálják meg!
a gmail-es a jó e-mail címem (adatlap)
De mégis amiket felsoroltam kb. mennyiért vannak bent?
Leo Vince, TaylorMade,...
ezt nézd meg, én vettem fel tavaly
ducati 1098
Ha aktuális lesz a vásárlás keress meg az elérhetőségem valamelyikén folyamatosan hozok dobokat az USA-ból.
Érdeklődni szeretnék csak, még tájékozódom, mert a motor sincs még meg, hogy GSX-R 600 K8-asra milyen dobok vannak? (csak hátsó Slip-On-ok) Milyen árban itthon és itthontól távolabb?
Legfőképpen carbon dob lenne jó és minél rövidebb, de olyan ami a rendes, erediti dobhoz hasonló felfogatású.
Leo Vince (SBK FACTORY EVOII CARBON W/ CARBON END CAP)(ehez hasonlót , AKrapovis, Yoshimura ( TRC Slip-On)... és ezekhez hasonlók...
Szóval milyen árvban vannak, lehetőleg árral, még csak nézegetem és érdeklődő szinten vagyok
Magyarországon hol lehet árlistát elérni a Leo Vince dobokra és a többire is...? (Tudom a pardi forgalmaz Leo Vince-t, de nincs árlistájuk jelenleg neten)
A csatolt képek között a 3. kép egy Taylormade dob, valaki ismeri? Mennyit kóstál egy ilyen?
A tájékoztatást előre is köszönöm.
(Az 1. képen az LV Factory EVO van, aminél van rövidebb is, olyan mint a 2. képen, csak karbonban, ez tetszik)
ZARD ULTRA COMPETITION SYSTEM . Mit mondjak, ha ugy szól amilyen brutálisan néz ki akkor nem lesz vele gond