Szuper, akkor már tudom h nálad kell ilyet keresni!
Hallottam róla h brutál a hang azért érdekel
Majd jelentkezem bár most h megyünk ki a szezonból nem olyan sürgős, de gondolom ezt bármikor tudod hozni ha arról van szó!
Köszi a gyors választ!
Üdv!
csőőőőőőő
minek az neked
csak nem vettél egy 125 ös mocit?( ha igen akkor grat!)
na mostanában nem tudok msn en lenni, de majd valamikor már jó lenne dumálni!
üdv
mitoo
helo! MotorHispania Furia motoromra szeretnék egy sportkipufogot (50ccm crossmoto) azt hallotam hogy hegesztövel lehet készittetni. Nekem van egy profi hegesztö ismerösöm. csak azt nem tudjuk mi van egy kipufogo belsejében? és hogy mit kell benn változtatni hogy az uj kipufogo jobb legyen?
azt szeretném kérdezni h mijen anyagbol kell/érdemes csinálni egy komplettk kipuf rendszert?
Mi kell hogy legyen a belsejében? elég csak simán üres csö? érdekelne hogy a kipufogo körtében (a nagy vastag rész ahol jön le a hengerröl) mi van a belsejében? éshogy miböl kell késziteni?
Azthiszem itt olvastam az apróban nem rég egy hirdetést. Banditon volt egy sport dob /eladó/ valahol a mátrában csinálták ezt irta a srác, saválló külseje volt és bele vlt gravirozva a suzuki jel, meg asszem a felirat is.
Tudja esetleg valaki hogy ki csinálta a dobot, meg hogy hol? Vmi elérhetőség kellene?
üdv. lehet valahol találni RG125re az ujabb szériásaka vmi tuning kipuff rendszert? Gondolok arrowra,vagy jollyra?esetleg valakinek van? Vagy Esetleg nemtudjátok hol tudnák keresni?
szia vásárnap du menésen a H ringen kint leszünk 600//750 megnézheted
K7-középdob fix a kivezetővel K8 csak csonk vana közép dobon .Onnan megy a vég dob.
Heló!
A segítségeteket kérném kipufogó építéshez!
Nemrég vettem egy yamaha xt 125 x-et és a kipufogója le van gyilkolva!
Ennek így szerintem már semmi értelme, és a hangja sem a legszebb!
Szerencsémre a melóhelyemen dolgozunk rozsdamentessel így az anyag és a technika adott!
Viszont az a probléma, hogy fogalmam nincs a kipufogókról!
Ebben szeretnék segítséget kérni!
Ha valaki tudna nekem méreteket írni a pl: hosszúság, átmérő, perforált cső átmérő, meg ami még szükséges, nagyon megköszönném!
Helo
Tanácsért fordulok hozzátok.Van nékem egy 125-ös MTX-em és hogyan lehetne a teljesen alap kipuffot egy kicsit megbarkácsolni hogy növelhessek a teljesítményen egy kicsit. Krosszosítom és azértszeretném. Ha tudtok valamit mondani akkor KÖSZY
Köszi!