Ejha, az tényleg kicsit drága, csak azért gondoltam mert kinézetre is meg hangra is az a legdurvább
Two brothersből neten csak olyat találtam ehhez a modellhez ami dupla dobos, pedig 07-08-as modellhez van egy kurvajó ovál Yosi rs5 rendszerre még áll a 180k?
Biztos hogy ragaszkodsz ay AKRAPOVIC-hoz? Mert lényegesen drágább mint a Yoshimura vagy a Two Brothers.
- Ettől függetlenül ha érdekel megnézem azt is... 636-ra Two Brothers-t hoztam legutoljára. - Brutális...
Üdv mindenkinek !
Csak annyit szeretnék hozzá szólni a dobokhoz , hogy nekem a PEGAZUS fajta dob van most fent a gépen (450 verseny quad) és a régin is az volt , valami bődületes hogy mekkora a külömbség, és gyárt a "bácsi " minden fajta gépre és autókra is egész kedvezö áron.
Cegléd , körte utca !
Vagy Bódis? (http://www.youtube.com/watch?v...)
Rendszert csekolom hogy az ár áll e még. - Reklám után visszajövünk
http://www.youtube.com/watch?v...
Two brothersből neten csak olyat találtam ehhez a modellhez ami dupla dobos, pedig 07-08-as modellhez van egy kurvajó ovál Yosi rs5 rendszerre még áll a 180k?
Yoshimura RS-5 közcsővel dobozban carbonfiber kivitel 129.900.- Ft
A Two Bross-t meg kell néznem hogy van e most ehhez az évjárathoz...
- Ettől függetlenül ha érdekel megnézem azt is... 636-ra Two Brothers-t hoztam legutoljára. - Brutális...
KTM EXC 250R...2006os moccra szeretnék kipuff rendszert venni.
Tudnátok javasolni pár típust ami rámegy...és esetleg helyet is ahol beszerezhető!
Köszi!
menni akartam,de inkább ithon feküdtem lázasan
ELADÓ: Yamaha FZR 600R(1994-es) komplett rendszer(leömlő és dob), REMUS sportdob(jó: Yamaha FZR 600-R, Thundercat, Suzuki GS 500...meg még amire rámegy ) és egy CBR 919RR gyári dob!
Csak annyit szeretnék hozzá szólni a dobokhoz , hogy nekem a PEGAZUS fajta dob van most fent a gépen (450 verseny quad) és a régin is az volt , valami bődületes hogy mekkora a külömbség, és gyárt a "bácsi " minden fajta gépre és autókra is egész kedvezö áron.
Cegléd , körte utca !
nem tudjátok honnan tudok coyote trs tri-oval dobot rendelni?