Lebisa= munkahelyem. es Ägasegyhäzän van. Azt hittem egyebkent, hogy a Timi volt, mert vele beszeltem, hogyha erre jar, akkor nyugodtan beköszönhet fel 4ig itt vagyok...Meg persze mindenki beköszönhet,aki motorral van.
Ugye idén lesz az első női bajnokság (eddig csak női kupa volt), ott indulok 600+ kategóriába, azt mindenképp meg szeretném nyerni
A többi a szervezéstől függ, mert jelenleg a bajnokság menetrendje így van kiírva: 125, 600, női, open. Az openban szerettem volna még indulni, de ha így marad, képtelenség lesz. Egymás után nem megy a kettő sajnos :( Akkor marad a Road n Ride-os verseny :))) Ezek a tervek...aztán hogy mi lesz, majd meglátjuk :)
Sziasztok!
Remelem nekem szolt:) Ägasegyhäzän a Lebisa elött huzott valaki egy tiltäst .:) De lehet,hogy csak egy kutya ment ki az utra... De azert jo volt hallani...Köszi
Hali.
Mi épület klímákat festünk, amik általában bel tériek ezeknek az
RAL festékeknek a szórása 1500-Ft / nm áron van.
Kültérit ritkán festünk, ár a festéktől is függ. A felniken, mi nem javítjuk
Vagy csiszoljuk a lepattogott festékréteget, mi csak lefújjuk.
Ezek szerint nem szűnt meg a kawasaki, csak elköltözött?
Wicca te gyakrabban találkozol vele. Nem kérdeznéd meg, mennyiért csinálna V2-őn karbiszinkront?
Láttam egy zöld szörnyeteget a kiállításon, de a gazdáját nem láttam sehol.
A többi a szervezéstől függ, mert jelenleg a bajnokság menetrendje így van kiírva: 125, 600, női, open. Az openban szerettem volna még indulni, de ha így marad, képtelenség lesz. Egymás után nem megy a kettő sajnos :( Akkor marad a Road n Ride-os verseny :))) Ezek a tervek...aztán hogy mi lesz, majd meglátjuk :)
Remelem nekem szolt:) Ägasegyhäzän a Lebisa elött huzott valaki egy tiltäst .:) De lehet,hogy csak egy kutya ment ki az utra... De azert jo volt hallani...Köszi
Mi épület klímákat festünk, amik általában bel tériek ezeknek az
RAL festékeknek a szórása 1500-Ft / nm áron van.
Kültérit ritkán festünk, ár a festéktől is függ. A felniken, mi nem javítjuk
Vagy csiszoljuk a lepattogott festékréteget, mi csak lefújjuk.
Ha jó minőséget akarsz, kérdezd meg őket.
Vagy, Lajosmizse felé az M5-ön Józsa benzin kút melletti traktór kereskedésnél is festenek kültéri porral.
Szinte minden nap kinn vagyok
3 hét és MOTOROZOOOOOOOOK!
:D
Ott kolbászoltam én is valamerre pedig:) Melyik nap voltál?
Örülök hogy segíthettem.
2011.április.16-ikán lesz kollégám és GSX-R -es motoros társam lakodalma Kunszentmiklóson délután 15:00 óra.
Segítségért fordulok hozzátok. Kinek lenne kedve eljönni a gázt húzni az ifjú párnak ? Meglepetés lenne.
Jelentkezők:
- Tuning
Soha többet ilyet!
Wicca te gyakrabban találkozol vele. Nem kérdeznéd meg, mennyiért csinálna V2-őn karbiszinkront?
Láttam egy zöld szörnyeteget a kiállításon, de a gazdáját nem láttam sehol.
Megtaláltam a balesetemet a halálos balesetek között...
szerencse hogy én élek
Mit kereshet ott? 2 perc 16 mp nél van (én a mentőben vagyok)
Papp Laci épp a gokartpályán tanyázik, március elejétől ott szervízel, értékesít, oktat, stb stb. Ha még esedékes, szólj és megadom a számát.