Mindig is gyengém volt a bütykös gumi de max a gixer mellé!
Helyette soha! Szivesen kimegyek veletek a pályára úgy is régen éreztem már a homok illatát!
Nem is hagyom! Mondjuk a csávó is jól beszopatta magát, mert ha elismeri, akkor egy 20-as büntetése van, és ennyi. Most erre már van neki +50 ezer a szakértő miatt, ami ha nyerek már 100e lesz, szóval akár 200 felett lehet a káron kívül... Sok esze van. És végig rítt, hogy 30 ezerből él. (bár 4 millás autóra azért telik neki.) Mindenesetre jó esélyem van azt mondja az ügyvéd, a fellebbezést olvasva bizakodok is.
Bazzz, az még durvább. Nem adom fel, ügyvéddel fellebbezünk, mert ő is meg a biztosítóm is azt mondta nonszensz a rendőrségi határozat indoklása, és a bíróság nem fogja helyben hagyni. Még reménykedem...
Sajnos ez az ország ilyen nincs igazság.
Nekem meg 90 et állapítottak meg 60 as táblánál és ez ok hogy nem kell megadni az elsőbbséget. Jah és vétlenként hozták ki az autóst az egészet az én nyakamba varrták... büntetés ,eltiltás, plusz a mocim is ugrott:S Ez van Ez magyarország. Kitartás.
Helyette soha! Szivesen kimegyek veletek a pályára úgy is régen éreztem már a homok illatát!
Meg ruhát is be kell vásárolnom.
de majd nyomjuk
Majd próbáld ki!
Csak nehogy te is úgy járj mint én, hogy rá egy hétre már árulod a verdád
Suzukinak a sárga áll jól
De sajnálom nagyon, csak ez a cross ez brutál nagyon. Nagyon élvezem
Közbe már kicseréltem az idomokat sárgára
Rakj fel pár képet az rmz-röl! Ja és üdv a suzuki klubban!
?
Nagyon csend van! Ma kerültem 1 kört, remélem ebédelni voltak a trafisok is! A gokarton is nagy a csend!
Nekem meg 90 et állapítottak meg 60 as táblánál és ez ok hogy nem kell megadni az elsőbbséget. Jah és vétlenként hozták ki az autóst az egészet az én nyakamba varrták... büntetés ,eltiltás, plusz a mocim is ugrott:S Ez van Ez magyarország. Kitartás.