Enyémét összeraktam gyári állapotára mint amilyen volt. Aztán óvatossan majd pályázok vele. Aztán ha véletlen találnék egy rendszám nélküli 600ast vagy 750est akkor arra rá mennék :)
Szia! Igen,végül is az én mocimra kerültek fel!
Tegnap csináltam meg a müszerfal konzolt mert baromi drága lett volna,a héten belevágom az elsölámpát és remélem jövőhéten a Timi idomai készlesznek a festőnél,és mehet az enyém is szinezni!
Ha minden oké akkor 2 hét és kész a mocim!
Tiéddel mizujs?
Sziasztok!
Keresnék egy segítőkész paksi vagy pakson gyakran megforduló motorostársat, aki otthon van a műszaki dolgokban is!
Elérhetőségem forissandor kukac freemail.hu. A Többit privátban leírnám!
Köszönöm előre is!
Tud valaki kecsón müanyaghegesztőt de olyat aki olcsón és jól dolgozik,ja és persze gyorsan?
Van 1 farokidomom amin van 3 repedés, nem hiányzik belőle!
Sziasztok!
Valaki tud kecsón olyan helyet ahol kezelésbe vennének egy több éve garázsban állt motort, újra üzemképessé kellene tenni. Állapotfelmérés..meg miegymás. Amit tudok a hibája, hogy csak bikával-tolással indul. Ha akku van benne, akkor gyorsan leszívja. 250es zxr ről lenne szó...
Szia. A Mária krt-on van a hivatalos Suzuki szervíz, vagy a Czencz-motors a régi ötösön. Az ottani szerelő régebben a Suzukinál volt szerelő.Czencz-motors
Kérdésem lenne hogy ilyen időbe a kecsóringen van lehetőség valami bohóckodásra!? nyitva van egyálltalán!? Mert a honlapjuk egy romhalmaz... semmi info rajta.
Tudnátok nekem segíteni? Olyan szerviz kellene Kecskeméten amely csinál állapotfelmérést használt nagymotor(Suzuki Gsx-r 750) vásárlása előtt! Egy internetcím vagy telefonszám jól jönne!
Vicces rész a 2 kis utcában volt.. mire kiértem az 5 re leizzattam olyan nehéz volt kimenni vele a tükörjégen. 2. Utcában már a járdán mentem vészvillogóval.
Tegnap csináltam meg a müszerfal konzolt mert baromi drága lett volna,a héten belevágom az elsölámpát és remélem jövőhéten a Timi idomai készlesznek a festőnél,és mehet az enyém is szinezni!
Ha minden oké akkor 2 hét és kész a mocim!
Tiéddel mizujs?
Idomokkal mi újság ? haladtok vele ? :)
Köszi,pont ma hallottam mástol is a Majort,így megnézem őket is!
Merem ajánlani.
Keresnék egy segítőkész paksi vagy pakson gyakran megforduló motorostársat, aki otthon van a műszaki dolgokban is!
Elérhetőségem forissandor kukac freemail.hu. A Többit privátban leírnám!
Köszönöm előre is!
Menj be a Halasi úton az állatkórház mögé. Ott van egy műanyagos műhely. Elfogadható áron és gyorsan dolgoznak.
Tud valaki kecsón müanyaghegesztőt de olyat aki olcsón és jól dolgozik,ja és persze gyorsan?
Van 1 farokidomom amin van 3 repedés, nem hiányzik belőle!
Köszi előre is!
Valaki tud kecsón olyan helyet ahol kezelésbe vennének egy több éve garázsban állt motort, újra üzemképessé kellene tenni. Állapotfelmérés..meg miegymás. Amit tudok a hibája, hogy csak bikával-tolással indul. Ha akku van benne, akkor gyorsan leszívja. 250es zxr ről lenne szó...
További szép napot!
Üdv:
Bodó
Kérdésem lenne hogy ilyen időbe a kecsóringen van lehetőség valami bohóckodásra!? nyitva van egyálltalán!? Mert a honlapjuk egy romhalmaz... semmi info rajta.
Tudnátok nekem segíteni? Olyan szerviz kellene Kecskeméten amely csinál állapotfelmérést használt nagymotor(Suzuki Gsx-r 750) vásárlása előtt! Egy internetcím vagy telefonszám jól jönne!
Előre is köszönöm és várom válaszotok!
Üdv:
Bodó
Vicces rész a 2 kis utcában volt.. mire kiértem az 5 re leizzattam olyan nehéz volt kimenni vele a tükörjégen. 2. Utcában már a járdán mentem vészvillogóval.
Ja és elvitték Enikő motorját Erdélybe:)
Úgyhogy maradt a bringa:D
Boldog új évet.
Ma bemotoroztam Lajosmizséről r6 ossal:) Nagyon nag yélmény volt január 5.én:D
Egyébként pedig BUÉK mindenkinek!
A gokartpályán megy a korcsolya? Valaki szokott kijárni?
Nekünk is nagyon tetszett a korizás! Mi nagyon elfáradtunk! Naggyon nagyon tetszett Holnap is megyünk