Na beszoptam a faszt, a rendőrség szerint 50-50%-ban vagyunk hibásak az autóssal. Én a "szakértő" szerint 70-el mentem, ő meg ugye nem adott elsőbbséget, ezért az ő 100e, és az én 1,5 M károm is egyezik. Mostmár nem nézek hülyének senkit aki költözik ebből a kibaszott országból.
Benzincső!Lazi vazzzze 3-km és ott van a lakiteleki pálya No mid1 örülök a gondolatnak lakitelken kint vólt a Kis Bencsik is, nem sokat ment de az odabaszós vólt
Nem szoktam ilyet kérni, de akinek van 5 perce légyszi reggeljen be délmagyarra ahol a cikk van, és ha hosszászól külön boldoggá tesz! Úgyis it lesznek Wicca cikkei a jövőben, szóval amúgy is érdemes, nekem meg külön jól jönne.
Benzincső!Jól muzsikál a gépsárkány imádom végül is 2003-tól KTM leányvállalat.De majd egyszer kipróbálod Mondjuk sose gondoltam volna hogy tudok 10-15-métert ugratni csak kell hozzá.
Mert nincs is
Slickel veretjük, mert agyagos kemény a pálya. meg van reptér, lehet váltva nyomni. egyszer gyere el, hozd a berget!
jól muzsikál egyébként? szereted?
Szép volt Wicca. Azért jó hogy nagyobb baj nem történt
http://href.hu/x/ddjq
Nem szoktam ilyet kérni, de akinek van 5 perce légyszi reggeljen be délmagyarra ahol a cikk van, és ha hosszászól külön boldoggá tesz! Úgyis it lesznek Wicca cikkei a jövőben, szóval amúgy is érdemes, nekem meg külön jól jönne.
Slickel veretjük, mert agyagos kemény a pálya. meg van reptér, lehet váltva nyomni. egyszer gyere el, hozd a berget!
jól muzsikál egyébként? szereted?
Mit szólsz holnap egy kalocsai veretéshez? megyünk a cross pályára is
easy gurulás most szombaton, okt. 2-án, 14.00től Debrecenben
egy utolsó kör, ha süt a nap és nem esik az eső
:) ))
ki jön?