Van. Nekem K6-osom volt 2 évig. Nagyon szerettem, kissé túrásabb mint az RR, mármint üléspozició szempontjából. Iszonyat kényelmes volt. Menetteljesítményben sok különbség nincs a 2 között, az RR alul-középen egyértelműen gyengébb. Az a motorhang az tipikus motorhangja volt amibe belezúgtam, amúgy 2 év alatt semmi baja nem volt az égvilágon. jól emlékszem olyan 272 körül ment végre óra szerint.
fel lehet menni, csak elesni nem ajánlatos benne
A múltkor egy ktm es srácnak leégett a seggéig a ruha
de szerencsére hamar megállt, mielőtt a "bőrruha" is elkezdett volna kopni
Semmi.... péntek du. 3-4 körül értünk oda. Talán 6-7 tájékán volt egy qrva nagy eső, 1 órán át tartott, aztán megint jó volt. Nyaralóban laktunk, a kempingben hajnali szombat 2ig voltunk, szombat reggel 9órától egész nap óriási eső. Semmi nem maradt a buliból, nagyon sajnáltam
Hagyjad már! Szerintem ne fojtasd le, használjad egészséggel így ahogy van. Volt ismerősöm, aki a 250es banditot(40pár ló körül volt) vezette A1-gyel, igazoltatták évente 3x, soha nem problémáztak.... pedig ott még a ccm se stimmel!
Én korlátozottal vezettem 600as Monstert, 1,5 évig, leszarták!
Én úgy tudom, hogy ezen már senki nem tud változtatni, hiába van akárkid az okmányirodában. A Mo.-i első forgalomba helyezésnél irják bele azt, amit akarsz.
Sziasztok!
Minal vettem egy 125ös motort. 25kw van a forgalmiába írva, mivel hogy 41lóerős. Nekem A1es jogsim van amivel max 11kw-ig vezethetek. Valahogy "át lehet íratni vagy valamit lehet csinálni hogy a következő forgalmiba ne 25kw -ot írjanak"?
Előre is köszi!
Én RR-el mentem pár száz km-t.Az tuti,hogy alul nem erőgép,de szerintem amúgy a futóműve,üléspozíciója,szélvédelme bőven elég.