aza...... sztem ne is ülj a közelembe.
Akkor eddig májk, wicc, lacika (őt meg sem kérdezem:P). Szóljon aki jön, listázzunk mint amikor még gyerekként járkáltunk inni. 1 éve.
1-2 havonta szoktunk motoros sörözést csinálni. Néha eldurvul, akkor eltart egyeseknek reggelig. De sztem mindig jó, azt hiszem ezt megerősítheti mindenki aki már volt. Eddig az izsáki úti korona pizzéria volt a helyszín, most nemtom keressünk-e újat, elég korán bezárt a legutóbbi alkalmakkor... Szívesen látunk! Joseee, jelentkezzé, mert neked megyek sörökkel!
Wicca, akkor jössz? Lerendezzük élőben....
No émbörök! Asszem eljött az ideje egy újabb közös sörözésnek! Krisznek most volt nemrég szülinapja, Wiccáért se büntetnek már pár hete én is szívesen látnám már a randa pofátokat, szóval igyunk! Nagyon jó lenne Marciék is bejelentkeznének, Sanyilék, Janamék, Csipeszék, Szilvi, szösziék, JOSEEE, újoncok MINDENKI jöjjön!
aztmondtad mindjárt odajössz, Rohi már indult, én mondtam neki hogy várjunk meg téged, vártunk, kijöttél és megindultál Pappékhoz, nincs miről beszélni igazából. :( Arról nem beszélve hogy lementünk Tősbe is utánna aztán nem akartunk este hazajönni
Jana írtam ma smst neked, ugy tűnik nem kaptak meg (szarakszik a telom). Voltam ma kinn gyakorolni, kihozta a Laci a motort. Fall in love úúúúúúúgy elfáradtam, hogy csak na. de iszonyat jó volt
szegény R6! csak ennyi a vége?
Akkor eddig májk, wicc, lacika (őt meg sem kérdezem:P). Szóljon aki jön, listázzunk mint amikor még gyerekként járkáltunk inni. 1 éve.
ELADÓ A TINININJÁM! érd: wicca92@velvet.hu
Hogy mit akarsz TE lerendezni?!?!?! nem tudom, ismered ezt a számot:
http://www.youtube.com/watch?v... ?
Wicca, akkor jössz? Lerendezzük élőben....
Milyen sörözés?Szívesen megismerném a kecsói motorosokat!
Új HJC CS R1 Fang eladó!Sosem volt használva,még felpróbálva sem,annyira kicsi lett.D gyűrűs csat,karc,pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,orrvédő,sisakzsák,kivehető-mosható bélés.M-es méret.Ára:26000Ft
+36-20/974-1680
Nem baj remélem lesz még bőven rá lehetőség!
Aztán csak ügyesen!
jo hamar eltűntetek a pályáról
igen igen igen imádom, boldogvagyok, leírhatatlan
Komolyra fordítva, a 10-essel is mentél?
Jana írtam ma smst neked, ugy tűnik nem kaptak meg (szarakszik a telom). Voltam ma kinn gyakorolni, kihozta a Laci a motort. Fall in love úúúúúúúgy elfáradtam, hogy csak na. de iszonyat jó volt