távolra. a színtévesztés nem játszik. az a férfiaknál gyakori a számokat is látom a baboskönyvbe. május 27.én kiderül mi lesz, de előtte még lesz a zmne-nek az alkalmasságija, az jobban foglalkoztat egyelőre, várom már nagyon
kontaktlencse, rövidre vagy távolra nem látsz? baboskönyv? - abba okés minden?- csak azért, mert a rendőrtisztinek van ám egészségügyi feltétele nem kevés, s olyan dolgok,amikre az ember nem is gondol:S nálam pl a baboskönyv, színtévesztése tett be az ingyenes kamion jogsimnál:S
a gumi azért érdekelne, mert úgy tudom IRC van rajta gyárilags kéne majd vennem vmi gummát, s találtam jó árba IRC-ét.
Lassan kész a mocim és akkor mobil leszek.Szívesen elmondom a személyes tapasztalatom,illetve véleményem,hogy miért nem érdemes a mai világban rendőrnek lenni.
Viki jól emléxek, hogy valaha láttalak szemüvegbe?
apropó, a kis Ninján nem IRC gumik vannak?- ha igen, mesélhetnél, hogy menynire tapad, illetve csúszik meg a kanyarokba
Szia!
Én is oda felvételiztem,sikerült is.Sajnos.Pszihón felmerülő kérdések:
"Örömöt okoz-e ha egy bottal leveri a virágot?"
"Óvodában bántotta-e a kislányokat?"
Meg még pár ilyen buziság.Ha rám hallgatsz akkor se mész rendőrnek ha oda vesznek fel.Faterom is az volt,meg apósom is.Még mindig ismerek egy tucatot közülük.Undorító egy hely.
a katonaság a cél, a rendőrtiszti csak egy b) terv. majd elválik mi lesz Ha mégis motorosokhoz kerülnék, az tuti, hogy az első, akit igazoltatni fogok, a Miki lesz
huhuu, meg kell osztanom Veletek is! Ma voltam a Rendőrtisztin fizikai alkalmasságin, éééés hiperszuperalkalmas minősítést kaptam megvan az öröm. már csak a pszichologiai meg az orvosi van hátra :) na meg persze az érettségi de egy lépéssel közelebb vagyok
Hétvégi sörözéssel mi lesz?