Remélem már hallottatok a Kecskeméti Gokart Stadionról, de ha mégsem, ezúton is szeretném mindenkivel megismertetni. Megújuló honlapunk a www.gokartstadion.hu. Minden motorost várunk sok szeretettel a pályára egy kis pályamotorozásra!
Üdvözlettel:
M á r t o n L á s z l ó | Manager
Kecskeméti Gokart Stadion
vagy cserélhető D211 gumi garnitúrára esetleg hátsó motoremelőre + valamennyi rá fizetsz emelő esetén.
Mi du. megyünk vadkertre, a találkozóra. Igen, viszünk esőcuccot:)
Téged láttalak 1 hete a városban, ugye? Faszán meg van csinálva a géped!
Szombat du.tán valaki gurul v.merre?
Kéne egy jót mocizni,egyedül uncsi.
Egy igazi sztár lakozik köztünk.
biztos be voltál rugva
Wicca egy csütörtöki pályázás? lehet hogy én kitudok szabadulni.
Lala ez a video meg... még a hajam is égnek áll tőle
Remélem már hallottatok a Kecskeméti Gokart Stadionról, de ha mégsem, ezúton is szeretném mindenkivel megismertetni. Megújuló honlapunk a www.gokartstadion.hu. Minden motorost várunk sok szeretettel a pályára egy kis pályamotorozásra!
Üdvözlettel:
M á r t o n L á s z l ó | Manager
Kecskeméti Gokart Stadion
Facebook: http://www.facebook.com/pages/...
bálnát,kb 1:05 volt a legjobb időm.Szal le a kalappal!
Te mész le?
Klassz lenne lemenni többen is.
Dobozba van tárolva új kora óta. Kb 1,5éves a mashina. Kb 2-3 hetet használtam. Karc & bármilyen hiba mentes. Nem használom így hát arra a döntésre jutottam hogy eladóm.
van hozzá egy 2GBos mem.kari. Töltőket is adom hozzá meg a gyári dobozt. VAn rajta Igo8 programm is.
i.á.: 25 ezer forint
vagy cserélhető D211 gumi garnitúrára esetleg hátsó motoremelőre + valamennyi rá fizetsz emelő esetén.
Ha egyéb infó vagy képek érdekelnek itt elértek:
kistuning5@citromail.hu
06-30-547-57-19